Philips Aquatunes

Pressemelding fra Grohe og Philips 10. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Magiske musikkøyeblikk i dusjen

GROHE og Philips Sound lanserer nå den vanntette Bluetooth-høytaleren Aquatunes. Aquatunes Bluetooth høytaleren gir deg høy kvalitet og en oppslukende musikalsk opplevelse når du dusjer eller bader.

Det eneste du trenger å gjøre er å koble høytaleren med smarttelefonen eller nettbrettet, slik at du kan nyte favorittmusikken din, en radiostasjon eller en annen kilde til lyd. Nå kan du og familien synge sammen til favorittsanger, starte dagen med å høre på nyhetene eller bare nyte og slappe av i badekaret.

To sterke merkevarer

Høytaleren er et resultat av et samarbeid mellom to merker med hver sin sterke historie av innovasjoner: GROHE med sine bad- og dusjekspertise og Philips med sitt ledende merkevare innen lydsystemer. Aqatunes har blitt designet  fra bunnen av for å ha super lyd og et pent utseende som enkelt matcher badet ditt.

Aquatunes er like enkel som den er genial, den er 100% vanntett og CE-sertifisert. Med sin form utformet av GROHE Design Studio tar ikke høytaleren opp noen hylleplass – du kan bare feste den til dusjstangen, lås den på plass, slå på spilleren og nyt musikken. Den organiske, runde formen på høytaleren minner om merkets mest populære hånddusj.

Det er enkelt å koble høytaleren til hvilken som helst smarttelefon, nettbrett eller Bluetooth-aktivert enhet. Og, med en rekkevidde på opptil 10 meter er det enkelt å holde spilleren trygg og tørr, mens du tar med deg høytaleren inn på baderommet.

Skulle du være uheldig og miste den i bakken, tåler den å håndtere et fall fra en høyde på opptil 1,5 meter.

Takket være sin anti-slip holder kan den trådløse høyttaleren brukes på alle dusjstenger med en diameter på mellom 20mm og 25mm. Dette betyr at den vil sitte sikkert på 70% av alle dusjstenger, i tillegg til andre steder.

For å lade Aquatunes trenger du bare å fjerne den fra dusjstanga og plassere den i sin hendige ladestasjon. Den mulitfunksjonelle docken fungerer også som en holder for høytaleren, noe som betyr at batteriet kan lades men du fremdeles hører på musikk.

Enkel kontroll

Ved å holde ting enkelt mens du dusjer, har Aquatunes klare markerte knapper – på/av, volum opp/ned, neste/forrige spor og for Bluetoothkobling. To LED-lys viser statusen på Bluetoothkoblingen slik at du ser om det er høytaleren som er på eller hva batteristatus er.

Aquatunes Bluetooth-høytaler fra Philips og GROHE gir en unik dusjopplevelse, skapt gjennom å kombinere lyd- og vannekspertise hos to verdensledende merkevarer.

Selges hos VVS forhandlere over hele landet.

Veiledende pris kr 1.820,-.

Powered by Labrador CMS