Onkyo TX-NR626

Pressemelding fra Mono 3. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens første receiver med innebygd bluetooth og Wi-Fi

Onkyo hjemmekinoreceiver TX-NR626 er verdens første receiver som har direkte strømming både via bluetooth og trådløst nettverk. 7.2-receiveren har Spotify, internettradio og avspilling av lydfiler fra DLNA-kompatible kilder. Utgangseffekten er på 7 x 160 watt, og venstre og høyere frontkanal samt senterkanalen har tretrinns inverterte Darlington-kretser som sørger for stor strømkapasitet.

Det er rikelig med tilkoblinger med blant annet 6 HDMI-innganger og to -utganger samt USB- og platespillerinngang. Dekodere for Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio gir tapsfri HD-lyd. Det er også en optisk digital og to koaksiale digitale innganger.

Qdeo 4K videochip gir fremtidens HD-format med oppkonvertering til 4096 x 2160. Mobile High-Definition Link for film og bilder i full HD (1080p) via HDMI.  InstaPrevue™-teknologi forenkler kildevalget ved å vise hvilke kilder som er aktive med et lite bilde. Enkel installasjon med brukervennlige skjermmenyer, og Audyssey MultEQ med målemikrofon for automatisk og nøyaktig innstilling av alle høyttalerparametre og korrigering for rommets akustikk. Sone 2 linje- og høyttalerutgang.

Støtter Onkyo's fjernkontroll-apper for smarttelefoner. Finnes i sølvfarget og sort utførelse.

Veiledende pris er kr. 4.995,-.

Onkyo TX-NR626 B surroundreceiver, sort

• Trådløs strømming via innebygd bluetooth og Wi-Fi

• Spotify, internettradio og avsp. av lydfiler via DLNA

• 6 HDMI-innganger og to -utganger, 3D og ARC

• USB- og platespillerinng., sone 2 linje- og høyttalerutg.

• DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD og Pro Logic IIz

• Audyssey MultiEQ med målemikrofon for auto-oppsett

• Støtter Onkyos fjernkontroll-apper for smarttelefoner

• Videooppskalering til 4K med Marvell Qdeo™ video chip  

Mål (B x H x D): 43,5 x 17,4 x 32,8 cm, vekt: 10,0 kg

Powered by Labrador CMS