Gabriel Kjellén med et av de nye trådløse tastaturene fra Zagg. Foto: Jan Røsholm

TASTATUR MED TRE KANALER

– Under Zagg-merket selger vi tilbehør til PC, nettbrett og mobiltelefon, som våre nye tastatur med tre blåtann-kanaler, sier Gabriel Kjellén.

Publisert Sist oppdatert

Han er nordisk salgssjef i Zagg, og sier de er store på PC-tilbehør til skoleverket.

– Nå lanseres flere nyheter innen dette segmentet, sier Kjellén til fagbladet Elektronikkbransjen når vi i september møter ham på IFA-messen i Berlin.

Blant nyheten er trådløse tastatur i forskjellig størrelse. Disse har tre blåtann-kanaler, og man bytter mellom disse med en knapp for hver kanal. De tre knappene er ikke overraskende i blå farge.

Tastaturene fra Zagg har tre blåtann-kanaler. Foto: Jan Røsholm

Med tre blåtann-kanaler kan samme tastatur enkelt brukes på ulike enheter

– Med tre blåtann-kanaler kan samme tastatur enkelt brukes på ulike enheter, og de fungerer også til mobiltelefoner. De har støtte for trådløs lading, og koster fra 700 til 1.000 kroner, sier Kjellén.

 

Reiseladeren fra Mophie kan lade Apple Watch, Airpods og iPhone. Foto: Jan Røsholm
IPad-pennene kommer i fire farger. Foto: Jan Røsholm

Penner og reiselader

– De nye pennene til Ipad lades trådløst, og er billigere enn originalpennene. Spesielt på skoler er slike penner forbruksvare, og derfor er prisen klart viktig, sier Kjellén.

Pennene leveres i fire farger, og koster 2.000 kroner.

– Mophies nye reisladeren for Apple-produkter koster 1.300 kroner. Den leveres med et etui som gjør den enkel å ta med seg, og når den brettes ut er det lademulighet for telefon, Apple Watch og Airpods, sier Kjellén.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2023, som ble distribuert uke 47. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

 

Powered by Labrador CMS