Jabra Motion

Pressemelding fra Jabra 22. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Jabra Motion tilpasser seg dine bevegelser

Jabra Motion er et headset som tilpasser seg omgivelsene og dine bevegelser. Det gir økt fleksibilitet og en strålende lydopplevelse. 

Jabra Motion fungerer med alle enheter og plattformer. Alt som trengs er et lett trykk og headsettet følger den minste bevegelse ved hjelp av den nyeste sensorteknologien.  

Nytenkning er et stikkord for Jabra Motion. Den innebygde bevegelsessensoren og de avanserte mikrofonene tilpasser lyden etter omgivelsene. Den er enkel å synkronisere med en Bluetooth-aktivert enhet via NFC. Når noen ringer setter man enkelt headsettet på øret for å svare. Du kan også styre Jabra Motion med stemmen.  

Dermed blir det dermed enklere å konsentrere seg om det man holder på med, eksempelvis å kjøre bil eller jobbe. Ettersom lyden tilpasses omgivelsene blir man heller ikke forstyrret av andre lyder eller går glipp av detaljer i samtalen.

Jabra Motion registrerer alle bevegelser. Når man begynner å gå eller forandrer stilling tilpasser enheten seg for å gi best mulig lyd. Den slås automatisk av etter en stund når den ikke er i bruk. Samtalen besvares automatisk ved å sette enheten på øret.

Jabras designteam har optimert form og funksjon slik at enheten tilpasses ørets form, samtidig som den er lekker og komfortabel. Høyttaleren kan justeres i høyden og mikrofonarmen kan felles inn slik at enheten enkelt kan plasseres i lommen. Headsettet skrus av og på via den sammenleggbare mikrofonarmen. Mikrofonarmen har også innebygd beskyttelse mot vindsus.

Foruten stemmestyring har Jabra Motion også stemmeveiledning som forklarer hvordan den skal synkroniseres med andre enheter, status på tilkobling og mye mer.  

 –---  

NB: Jabra Motion lanseres i to ulike varianter. En for mobiltelefoner og en UC-versjon med USB-stick som gir 100 meters rekkevidde ved samtaler via PC/Mac på Skype, Lync, osv.

Veiledende utsalgspris inkl. mva:      Kr. 800 (forbrukerversjonen for mobiltelefoner)   

Salgsstart:            juni 2013

Powered by Labrador CMS