Sharp GX-BT7

Pressemelding fra Sharp 23. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sharp lanserer trådløs Sci-Fi-høytaler med Bluetooth

Futuristisk design og innovativ lydteknikk gjør at Sharps nye Bluetooth-høyttaler GX-BT7 både ser og høres ut som om den kommer fra fremtiden. Høyttalerens NFC-tagger gjør det enklere enn noensinne å streame musikk fra både nettbrett og smarttelefoner.

Sharps høyttaler GX-BT7 tar Bluetooth-streaming til et nytt nivå. For å streame musikken berører man bare NFC-taggen på høyttaleren med smarttelefonen eller nettbrettet. Så er det bare å spille. NFC-taggen kan plasseres opptil 10 meter fra høyttaleren, for eksempel ved sofaen eller lenestolen, noe som gjør lyttingen både bekvem og ukomplisert.

– Vi har utviklet GX-BT7 for deg som anvender telefonen eller nettbrettet for å se på Youtube, høre på musikk, spille online-spill eller maraton-titte på dine favorittserier, og samtidig vil være sikker på å kunne nyte en veldig god lydopplevelse. Med våre NFC-tagger er det ikke noe problem å koble seg opp til høyttaleren, sier Per-Martin Öhman, produktsjef for Sharp Electronics i Norden. 

GX-BT7 er optimalisert for Android-telefoner og benytter Androids Open Accessory Protocol. Det gjør at høyttaleren kjenner til at telefonen er en mediespiller og ikke bare en minneenhet. Dermed kan man utnytte nettbrettets eller telefonens digitale høykvalitets PCM-signal, og ikke måtte nøye seg med komprimerte lydfiler som MP3 og WMA.

GX-BT7 støtter også alle iPhone-, iPad- og iPod-modeller gjennom Apples iAP-protokoll. Avspilling skjer trådløst eller med ledning via USB. 

Smart ingeniørkunst og ultramoderne design

GX-BT7 har en buet dobbelsylinderform med et 8 cm basselement i hver ende. Når høyttaleren starter høres automatisk en swoosh-lyd, slike man kjenner science fiction-filmer. Samtidig vinkles begge basselementene for best mulig lydkvalitet. Det futuristiske designet tydeliggjøres av ett blått LED-lys som blinker i takt med musikken. 

I tråd med Sharps miljøengasjement bruker GX-BT7 bare 0,4 watt i stand by-modus.

GX-BT finnes også uten USB og med et rødt LED-lys; med navnet GX-BT3. Begge modellene finnes i butikkene i dag.

Powered by Labrador CMS