Samsung UBD-K8500

Pressemelding fra Samsung 21. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung lanserer Ultra HD Blu-ray-spiller med støtte for HDR

Nå lanseres Samsung UBD-K8500 i Norge, en Ultra HD Blu-ray-spiller som gir forbrukere muligheten til å oppleve ekstremt høyoppløselig film hjemme i sofaen.

Støtter HDR

Spilleren støtter High Dynamic Range (HDR) som fremhever detaljer selv i de mørkeste og lyseste områdene i bildet. Man vil med andre ord kunne se detaljer som solen og skystriper som tidligere fremsto som et hvitt felt. Sammenlignet med tradisjonelle Blu-ray-spillere gir Ultra HD Blu-ray fire ganger så høy oppløsning og 64 ganger flere farger. Den nye spilleren har også innebygd skaleringsteknologi som forbedrer bildekvaliteten på Blu-ray- og dvd-filmer.

20th Century Fox satser på HDR

For å sikre tilgangen til Ultra HD Blu-ray-filmer med HDR-kvalitete har Samsung inngått et samarbeid med 20th Century Fox. De vil i fremtiden slippe alle nye filmer i HDR-format, deriblant The Martian, Deadpool, The Revenant og Snoopy og Charlie Brown: Knøttene-Filmen. Også tidligere utgivelser som blant annet Life of Pi, Hitman: Agent 47, Exodus, Kingsman: The Secret Service og X-Men: Days of Future Past vil bli tilgjengelig i HDR-format.

Powered by Labrador CMS