Samsung Family Hub og AddWash

Pressemelding fra Samsung 16. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung gjør hjemmet enda smartere

Eu Forum går i disse dager av stabelen i Monaco. Her viser Samsung frem en rekke innovative produkter som slippes på det europeiske markedet i 2016. Blant annet vise Samsung frem den nye tablet TabPro S, det nye designet for Gear S2 Classic, og den smarte vaskemaskinen AddWash. Til felles har produktene at de tilrettelegger for en smart og aktiv livsstil.

- I 2016 slipper Samsung en rekke spennende produkter på det europeiske markedet. Det er spennende å se utviklingen hvordan disse produktene kommuniserer med hverandre og gjør hverdagen enklere for folk flest. Samsung har lenge arbeidet for å bidra til et smartere liv og i år tar vi et stort steg fremover med et bredt spekter nye online- produkter og tjenester, sier Paal Anders Jansen, Salgssjef Consumer Electronics i Norge.

Smarte hvitevarer

Det nye kjøleskapet Family Hub og vaskemaskinen AddWash er begge en del av Samsungs neste generasjon smarte hvitevarer.

Kjøleskapet Family Hub har fått mye oppmerksomhet, og spås en lys fremtid i norske hjem. Med 21,5 tommers skjerm og banebrytende teknologi, gjør kjøleskapet både matinnkjøp og matlaging til en lek. En skjerm på kjøleskapsdøren vil inneholde oppskrifter, matlagingstips og andre nyttige tips fra kokkene i Samsung Club des Chefs.

Vaskemaskinen AddWash gjør det mulig å vaske klær ved hjelp av telefonen. Maskinen kommer med en ekstra luke for klesvasken, samt en rekke funksjoner som kan styres direkte via mobilen.

- Et nært samarbeide med noen av verdens fremste kokker gjør at vi kan skape innovative hvitevarer og tilby våre kunder produkter som gjør hverdagen både enklere og mer effektiv, sier Paal Anders Jansen i Samsung.

Bilde og lyd

Under messen presenterte Samsung også flere nye produkter innen lyd og bilde. En lekker nyhet er den nye serien SUHD TV. TV-apparatet har et unikt rammeløst design, samt forbedret bildekvalitet takket være den nye Quantom dot-teknologien.

I tillegg til SUHD-TV presenterte Samsung sin første Ultra HD Blu-Ray-spiller. Spilleren har hele fire ganger så høy bildeoppløsning og 64 ganger så god fargekvalitet som andre spillere. Bransjens første soundbar med Dolby Atmos®-teknikk, HW-K950 ble også presentert på årets messe. Med sine Dolby Atmos®-aktiverede bakre høytalere skaper denne et realistisk lydbilde på nivå med kinoopplevelsen.

På messen presenterte Samsung også flere nye monitorer med avanserte bildefunksjoner. CF951 og CF390 kurvede skjermer gir brukeren en naturlig seeropplevelse. Begge er utrustet med flere innebygde funksjoner som reduserer trøtthet i øynene. Samsungs UW850 UHD-monitor er en bildeskjerm som gir fire ganger bedre bilde enn en standard Full HD. Slik skapes en realistisk og krystallklar bildekvalitet for profesjonelle brukere. SE370 har, i tilegg til avanserte bildefunksjoner, en trådløs ladningsplate der Qi standard-kompitable mobile enheter kan lades når skjermen brukes.

Powered by Labrador CMS