Slik illustreres det at Logitech har kjøpt Blue Microphones. Foto: Blue Microphones
Slik illustreres det at Logitech har kjøpt Blue Microphones. Foto: Blue Microphones

BLUE MICROPHONES TIL LOGITECH

Logitech har kjøpt Blue Microphones, som drives videre som et selvstendig datterselskap. Prisen er 117 millioner amerikanske dollar.

Publisert

Fra før omfatter Logitechs portefølje merkevarene Logitech, Logitech G, Astro Gaming, Jaybird og Ultimate Ears.

– Blue Microphones (Blue) har gjennom 20 år har vært ledende innen mikrofoner av studiokvalitet, benyttet av alt fra kunstnere, produsenter og lydingeniører til vloggere, strømmere og podkastere verden over. Med Logitechs enorme ressurser i ryggen er det Blues mål å kunne sikre enda bedre lydkvalitet til brukerne, heter det i en pressemelding fra Blue.

Det vises til at Logitech fra før har lydprodukter, webkameraer og spillutstyr som daglig gjør det lettere for folk å strømme og overføre lyd.

Med Logitechs mange ressurser og utrolige rekkevidde trer Blue inn på en mye større scene

– Overtagelsen av Blue åpner nå enda flere muligheter for begge virksomheter til å hjelpe brukerne med å sette ideer ut i livet.

Administrerende direktør i Blue, John Maier, sier:

– Med Logitechs mange ressurser og utrolige rekkevidde trer Blue inn på en mye større scene fra starten. Vi har svært mye til felles med Logitech. Alle produktene våre handler om å kombinere fantastisk design og fremragende yteevne – det samme gjør deres. Vi har begge sterke merkevarer i spillmarkedet. Vi lager de mest populære mikrofonene til strømming, mens de lager de mest populære kameraene til strømming. Og vi ønsker begge å sikre at brukernes utstyrsoppsett er av aller beste kvalitet.

Powered by Labrador CMS