BeoPlay H2

Pressemelding fra EET Europarts 5. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lansering av spennende nye farger for BeoPlay H2 - Hodetelefonene som er always on

B&O PLAY by Bang & Olufsen lanserte i dag to nye spennende farger for BeoPlay H2 – de ultrafleksible on-ear-hodetelefonene som er enkle å integrere i hverdagen. De to nye fargene, Deep Red og Shaded Rosa, gir hodetelefonene et elegant og moderne uttrykk, perfekt for lytting med stil.

BeoPlay H2 Deep Red har en nesten lidenskapelig dimensjon, samtidig som den er diskret og stilig – passer både for menn og kvinner. BeoPlay H2 Shaded Rosa fremstår som delikat og grasiøs, og er det perfekte valget for motebevisste musikkelskere som er på jakt etter det lille ekstra.

"I dag regnes hodetelefoner som personlige stilobjekter," sier Jakob Kahlen, Creative Director i B&O PLAY, og fortsetter: "Vi er svært bevisste og omhyggelig i vårt valg av farger og materialer, og produktene vi lanserer i dag gjenspeiler dette. Vi ser på mote og interiørtrender, uten at vi lar oss styre av dem, og velger fargepaletter som ikke bare er moderne, men som også varer over tid og fungerer for de ulike kategoriene av produkter. Sist, men ikke minst, er målet å lage produkter som både appellerer til både menn og kvinner."

BeoPlay H2 fås nå i fem ulike varianter som spenner over hele fargepaletten – farger som passer til alle stiler og skiftende humør. Uansett om du er på vei til skolen eller jobb, trener, eller slapper av hjemme med det nye albumet fra favorittbandet, så er det en H2 for akkurat den anledningen

•  En ekte musikkopplevelse

Akustisk finjustert for et liv på farten – og med den berømte Bang & Olufsen Signature Sound som gir deg en ærlig, kraftfull og lidenskapelig lydopplevelse.

•  Lett, men solid

Utrolig lette (150 g), men samtidig svært solide og slitesterke hodetelefoner, takket være holdbare kompositter og røffe tekstiler – og lammeskinn som sikrer en komfortabel lytteopplevelse.

•  Always on

Den adaptive designen betyr at du kan bruke hodetelefonene over lengre tid – enten du lytter til musikk eller lar dem henge rundt halsen som et stilig motetilbehør.

•  Passer alle

Hodebåndet på BeoPlay H2 er også adaptivt, noe som betyr at det tilpasser seg størrelsen på hodet bare et par minutter etter at du har tatt på hodetelefonene. Når du tar dem av igjen, går hodebåndet tilbake til opprinnelig størrelse.

•  Always in character

Stoff er valgt som materiale for hodebåndet og ørekoppene, slik at produktet ligner med på klær enn de ville gjort med materiallignende plast.

•  Bekymringsfri kontroll

Har inline-fjernkontroll med tre knapper og mikrofon, praktisk plassert ved kinnet slik at du enkelt kan kontrollere både musikken og enheten. Du kan svare på og avslutte anrop med ett trykk, øke eller redusere volumet på musikken, og bytte sanger, rett fra ledningen – enkelt og greit!

Varianter

Kommer i fem farger: Shaded Rosa, Deep Red, Carbon Blue, Silver Cloud og Feldspar Green.

Powered by Labrador CMS