BeoPlay H7

Pressemelding fra EET Europarts 19. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

B&O PLAY lanserer ny trådløs hodetelefon med touch-grensesnitt

B&O PLAY by Bang & Olufsen har lansert BeoPlay H7, det nyeste tilskuddet til den populære hodetelefonserien. BeoPlay H7 er trådløs, har opptil 20 timers batterilevetid og oppladbare batterier. En kombinasjon av stilfull estetikk, luksuriøse materialer, touch-grensesnitt i aluminium og enestående lyd.

BeoPlay H7 kombinerer komforten fra de ikoniske over-ear-hodetelefonene BeoPlay H6 med den trådløse teknologien i de kritikerroste BeoPlay H8, og resultatet er uovertruffen frihet og mobilitet. Dermed er disse hodetelefonene perfekt for den moderne, urbane livsstilen, og et ideelt musikkfølge, enten du er på jobb, reiser eller slapper av.

"BeoPlay H7 appellerer til musikkelskere som ønsker det aller beste produktet på markedet. Disse menneskene er nyskapende, uten grenser og hele tiden på farten – og de forventer det samme fra hodetelefonene de velger," sier Henrik Taudorf Lorensen, visepresident i B&O PLAY.

"Alle komponenter i BeoPlay H7 er vurdert og valgt ut uavhengig av de andre delene, både når det gjelder funksjon, materialer og detaljer. Sammen danner de en meningsfull helhet, som er mer enn summen av de enkelte delene," forklarer designer Jakob Wagner.

Enestående trådløs lyd

BeoPlay H7 leverer den prisbelønte Bang & Olufsen Signature Sound som er tro mot kildematerialet, både trådløst og kablet, og som har uovertruffen passiv støykansellering takket være over-ear-ørekoppene med minneskum og mykt lammeskinn

Oppladbart og utskiftbart batteri

BeoPlay H7 har effektiv batteriteknologi med opptil 20 timer trådløs spilletid – og hvis du glemmer å slå den av, aktiveres den intelligente batterisparefunksjonen automatisk innen 15 minutter

Intuitivt touch-grensesnitt i aluminium

Med enkle berøringer på den touch-sensitive aluminiumsdekselet kan du kontrollere musikken og svare på anrop, selv med hansker på.

Skjønnhet kommer med alderen

BeoPlay H7 handler om komfort og stil på farten, og dette vises i alle deler, fra det anodiserte aluminiumsgrensesnittet til det myke lammeskinnet over øreputene. Materialene blir bare penere med årene – jo mer du bruker dem, jo mer personlighet får hodetelefonen.

Pris og farger

Veiledende utsalgspris: NOK 3 999,-

BeoPlay H7 er tilgjengelig i følgende farger: Black og Natural

Powered by Labrador CMS