B&O BeoPlay H3 ANC

Pressemelding fra EET Europarts 5. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

B&O PLAY lanserer in-ear hodetelefon med Active Noise Cancellation

B&O PLAY by BANG & OLUFSEN lanserte i dag BeoPlay H3 ANC – fleksible in-ear-hodetelefoner med aktiv støykansellering. Den lar deg nyte den berømte Bang & Olufsen Signature Sound, uansett om aktiv støykansellering er slått på eller av. Lyden er direkte, presis og kraftfull, og er resultatet av omfattende fininnstilling.

BeoPlay H3 ANC er designet for musikkelskere, og dermed var fokuset i innstillingsprosessen å finne en perfekt balanse mellom lyd, støy og stillhet. Dermed kan du nyte alle de vakre detaljene i musikken selv i støyfulle omgivelser, uten å måtte skru opp volumet og uten at aktiv støykansellering forstyrrer lydens kvaliteter.

Mikrofoner montert på ørepluggene måler innkommende støy fra omgivelsene, og sender signalene til behandlingsenheten som er plassert nært telefontilkoblingen.

Behandlingsenheten tyder deretter informasjonen, og genererer et reversert lydmønster som effektiv kansellerer kritiske deler av den eksterne støyen. Alt dette skjer i sanntid.

Takket være BeoPlay H3 ANCs lave vekt, komfort og funksjonalitet passer den perfekt inn i hverdagen. Den blir en integrert del av rutinene dine, mens du reiser, slapper av hjemme eller trener. Uansett om du lytter til musikk eller snakker på telefonen via in-line-mikrofonen, så er opplevelsen både intuitiv og enkel.

Ultralett, men svært robust

Laget av lettmetall som gjør den enestående robust og ripebestandig, men som også holder vekten så lav at den enesten virker for god til å være sann.

Uovertruffen komfort, perfekt passform med utskiftbare ørepropper

Det ble gjort omfattende undersøkelser av former og kurver i øret for å finne den optimale geometrien som sikrer tett og komfortabel passform. Supermyke ørepropper i forskjellige størrelser er inkludert med hodetelefonene, noe som ikke bare optimaliserer den akustiske opplevelsen, men som også garanterer at de passer omtrent perfekt uansett form og størrelse på øret.

Opptil 20 timers batterilevetid

Det oppladbare batteriet inni enheten for aktiv støykansellering gir opptil 20 timer kontinuerlig spilletid med aktiv støykansellering slått på. Hvis det utenkelige skulle skje og du går tom for batteri, betyr det ikke at musikken stopper – du kan fortsatt nyte Bang & Olufsen Signature Sound, bare blandet med omgivelsene.

Historien bak produktet

BeoPlay H3 ANC er designet av Jakob Wagner, en prisbelønt dansk industridesigner.

Siden øret er svært kompleks og varierer fra person til person, gjorde Jakob Wagner og designteamet grundige undersøkelser av ører i 3D. Wagner finjusterte passformen gjennom mer enn 30 modeller som ble nøye testet og forbedret inntil resultatet ble nøyaktig slik han ønsket.

"Når du designer hodetelefoner som skal sitte i det indre øret i timesvis, er komfort den viktigste faktoren," sier Jakob Wagner. "Det menneskelige øret er en delikat og fascinerende del av kroppen. Jeg ønsket å ære det og ta vare på det, ved å gjøre H3 til et vakkert smykke utenpå øret. Trekantformen fanger opp ørets kurver og passer naturlig inn. Mykt og samtidig presist."

Du kan finne ut alt om BeoPlay H3 ANC ved å gå til: www.beoplay.com/H3ANC

Pris

Anbefalt utsalgspris: NOK 2 399,-

Fås hos Bang & Olufsen-forhandlere, nettbutikken for B&O PLAY (www.beoplay.com) og utvalgte design- og kjøpesentre fra XYZ.

Powered by Labrador CMS