HP OG B&O SAMARBEIDER

HP og Bang & Olufsen har inngått et samarbeid for å gi premium-lyd til PCer, nettbrett og accessoirer.

Publisert Sist oppdatert

– Lyd spiller en viktig rolle i opplevelsen brukerne har på sine bærbare PCer, nettbrett og ulike tilbehør, enten man ser film, hører på musikk eller skyper med venner og familie. Vi er veldig glade for å jobbe med Bang & Olufsen, med deres ekspertise og lidenskap, for å gi kundene våre en eksepsjonell lydopplevelse, sier Ron Coughlin, leder for personlige systemer i HP, i en pressemelding.

HP og Bang & Olufsen skal tune hver eneste bærbare og stasjonære PC, nettbrett og tilbehør for presis lyd. I alle HP-produkter som får Bang & Olufsen eller B&O PLAY-merket isoleres de sensitive lydkretsene fra andre signaler på hovedkortet. Hodetelefon-inngangen har også minimalt med metalldeler for å reduserer støy, og et eget lydkontroll-panel lar kundene selv styre volum for film, musikk og tale.

– Bang & Olufsen og B&O Play har lange tradisjoner for å levere gode musikk- og lydopplevelser til folk, uansett hvor de ønsker å konsumere innholdet sitt. Vi er glade for å samarbeide med HP for å bringe vår ikoniske lyd til HPs PCer, sier Tue Mantoni, sjef for Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen og B&O Play har lange tradisjoner for å levere gode musikk- og lydopplevelser til folk, uansett hvor de ønsker å konsumere innholdet sitt

De første produktene med Bang & Olufsen og B&O Play-lyd kommer til våren. Bang & Olufsen-merket kommer på HPs Spectre, Omen, Envy og noen utvalgte kommersielle PCer, mens B&O Play-merket vil være på HPs Pavilion PCer, nettbrett og lyd-tilbehør. 

Powered by Labrador CMS