B&O BeoPlay S8

Pressemelding fra EET Europarts 28. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

B&O PLAY lanserer BeoPlay S8 - Et kraftig høyttalersystem som løfter musikk-streaming til nye høyder.

Kjølig eleganse og lyd som gir gåsehud: BeoPlay S8 er et nytt høyttaler-system fra B&O PLAY med den unike Bang & Olufsen Signatur Sound. Den består av en subwoofer og to høyttalere som er designet for å gi stor og altoppslukende streaming-opplevelse.

BeoPlay S8 er inspirert av den populære BeoLab 14 fra Bang & Olufsen – og er en stereohøyttaler i en klasse for seg selv. Det visuelle design av både satellitthøyttalere og den skulpturelle subwooferen er gjenkjennelig, cool skandinavisk enkelhet med den karakteristiske kant som gjør dette systemet til et ideelt valg for kunder som er interessert i design.

Håndverket bak BeoPlay S8 er best i sin klasse: Systemet er laget av hele stykker glassblåst aluminium, noe som gir høyere akustisk stabilitet og presisjon, generell robusthet og sist men ikke minst, en jevn og helt ensartet finish.

Det er nesten ingen grense for hvor systemet kan plasseres, ideell til en mobil og urban livsstil. Subwooferen kan plasseres sentralt i et hjørne eller bak et møbel, satellitthøyttalere kan monteres på et veggfeste eller et bordstativ –

etter behov og ønske.

Kombineres alle BeoPlay S8 systemets kvaliteter - stor lyd, eksepsjonell design, en myriade av plasseringsmuligheter samt en enkel og intuitivt oppsetning – får man en eksklusiv pakke som både passer inn og skiller seg ut, og har et

design som appellerer til folk i alle aldre.

Det handler om lyd!

BeoPlay S8 har typisk Bang & Olufsen Signatur Sound - en nøytral lyd uten overdreven fokus på spesifikke elementer som fremstår slik kunstneren hadde forestilt seg den. Bare en ren, autentisk lyd med wow-effekt! Subwooferen på 8 tommer har en overraskende kraftig bass til tross for sitt relativt kompakte ytre, og som med letthet håndterer et frekvensområde på 20-150 Hz. En dedikert klasse D forsterker på 280 watt driver subwoofereren. Satellitthøyttalerne er utstyrt med en 2,5" driver for fulltoneenhet og er drevet av en dedikert 140-watts klasse D forsterker i subwooferen, som gir mulighet for individuell regulering av hver enhet - og dermed snakk om et fullt aktivt stereohøyttalersystem.

Uanede tilkoblingsmuligheter

Koble BeoPlay S8 til Apples AirPort Express, Sonos Connect eller en av de andre streaming-enheter på markedet - eller prøv systemet med en "tradisjonell" stereoforsterker eller mottaker, og lytt til hva B&O PLAY kan gjøre med musikken. BeoPlay S8 kan også kobles til BeoPlay V1 eller Bang & Olufsen TV - og puste enda mer liv i TV-opplevelsene. BeoPlay S8 leveres med alt som trengs: bord- veggbraketter og alle nødvendige kabler – det skal bare tilkobles en lydkilde, så det er klart.

Pris

Anbefalt utsalgspris for BeoPlay S8 er kr. 9 999,-

Designer

BeoPlay S8 er designet av den prisbelønte danske industridesigneren, Torsten Valeur. Valeur, som er ansvarlig for det legendariske design studio David Lewis Designers strever etter å skape originale design som overrasker i starten, men raskt oppfattes som tydelig og intuitivt.

Forhandlere

EET Europarts distribuerer B & O PLAY-produkter i Norden i tillegg andre utvalgte markeder. I Norge forhandles B&O PLAY produktene av bl.a. Expert, Pippin, Eplehuset/Humac, Tell, Infografikk m.fl. Øvrige forhandlere opplyses hos EET Europarts.

BeoPlay S8 er ventet å være i butikkene i løpet av august / september 2014.

Powered by Labrador CMS