B&O MED SPOTIFY

Den danske hifi-leverandøren har inngått et samarbeid med Spotify, og tilbyr nå strømmetjenesten integrert i BeoPlay A9.

Publisert Sist oppdatert

Dermed får B&O-kunder tilgang til musikktjenestens over 20 millioner sanger, og musikken styres direkte via BeoPlay A9. Spotify Connect kommer som en programvareoppdatering til A9, skriver selskapet i en pressemelding. Utrullingen skal skje i løpet av året, via appen BeoSetup.

– Vi ønsker å sikre våre kunder musikkopplevelser i høyeste kvalitet, samt magisk design og godt håndverk. Spotify Connect forenkler brukeropplevelsen, og vi har samarbeidet tet med Spotifys tekniske team for å være blant de første til å gi våre brukere tilgang til denne spennende teknologien, sier Henrik Taudorf Lorensen, sjef for B&O Play.

Med Spotifys programvare integrert lover B&O at musikken ikke skal stoppes når du mottar telefonanrop, og heller ikke når du spiller av video eller spiller spill på enheten du strømmer musikk fra. Kommer telefonen din utenfor høyttalerens rekkevidde, fortsetter likevel musikken å spille.

– Vi ønsker å sikre våre kunder musikkopplevelser i høyeste kvalitet

Powered by Labrador CMS