B&O Cool Modern Collection

Pressemelding fra Bang & Olufsen 17. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bang & Olufsen lanserer Cool Modern Collection – en helt ny uttrykksform

Bang & Olufsen har gitt merket en varmere nyanse med en ny kolleksjon bestående av messingfargede produkter inspirert av moderne livsstil og Art Deco-bevegelsens tidløse design.

Denne vinteren tilfører Bang & Olufsen en varmere atmosfære til den monokrome verden, som karakteriserer elektronisk design. Cool Modern Collection introduserer en helt ny stil i Bang & Olufsen-universet med en serie med de mest populære høyttalersystemer, høyttalere og TV'er kledd i varme farger, som sjeldent sees på elektronikkprodukter.

Den nye Cool Modern Collection kombinerer Bang & Olufsens ikoniske design og elegante, nordiske minimalisme med glitrende, messingfargede aluminiumskonstruksjoner, og vakre, mørke tekstilfarger, som skaper en varm atmosfære i tråd med ledende trender.

Nye tekstilfarger

Tilleggelsen av dristige, temperamentsfulle farger til det stringente, arkitektoniske formspråket er inspirert av både moderne interiørtrender og den kreative Art Deco-bevegelsen fra 1920-årene, da Bang & Olufsen ble etablert.

Cool Modern Collection kombinerer teknologi og dekorativ kunst i en hyllest til en fargerik livsstil. Derfor introduserer Cool Modern Collection også to nye stoffarger i juvelnyanser til høyttalerfronter: Purple Heart gir en varm nyanse av aldrende vin og mørk lyng, mens Parisian Night minner om en silkeaktig, dyb blå nattehimmel.

Som en del av Cool Modern Collection er BeoLab 18 og BeoVision 14 utstyrt med lameller i Smoked Oak på høyttalerfrontene. De er kombinert med stativ og veggbraketter i matt sort, som gir et perfekt samspill med den myke gløden fra den messingfargede rammen.

The Cool Modern Collection

Den nye messingfargede kolleksjonen inneholder et bredt udvalg produkter, herunder den nye TV’en BeoVision 14, det trådløse høyttalersystemet BeoSound 35, de ikoniske BeoLab 18 høyttalerne og de trådløse høyttalersystemene BeoSound 1 og BeoSound 2 (BeoSound 2 kommer i mars 2017).

I tillegg omfatter kolleksjonen:

BeoRemote One Bluetooth

BeoLab 5

BeoLab 17

BeoLab 19

BeoLab 90

BeoVision Avant

Cool Modern Collection er en permanent kolleksjon som feirer vår 91-årsdag og vil være tilgjengelig i Bang & Olufsens butikker fra og med 17. november 2016. Produktene fås til samme pris som standardvarianterne.   

Powered by Labrador CMS