Bang & Olufsen BeoLab 12-2

Pressemelding fra Bang & Olufsen 11. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye surroundhøyttalere gir stor lyd i liten innpakning

Bang & Olufsen lanserer høyttalerne BeoLab 12-2 som er formet etter veggen. Nykommeren i BeoLab 12-familien danner ikke bare den optimale baktroppen i høyttaleroppsettet til glede for kresne surroundlyd-entusiaster, men gir også enestående ytelse som musikkhøyttalere. Alt dette fra en kompakt, skulpturell design som kompletterer resten av kunsten på veggen.

Bang & Olufsen kunngjorde i dag lanseringen av BeoLab 12-2, det nyeste tilskuddet til utvalget av vegghengte høyttalere. Disse høyttalerne er spesielt utformet for å gi flatskjermer en rik lydkvalitet.

BeoLab 12-2 er det ideelle valget som bakhøyttalere i et optimalt surroundlydoppsett. Takket være den svært diskrete formen og skulpturelle elegansen slipper du å gå på akkord med innredningen i stuen – å henge disse høyttalerne på veggen blir en estetisk fornøyelse. Til tross for den beskjedne størrelsen er de nye høyttalerne svært uttrykksfulle og byr på førsteklasses akustisk ytelse.

BeoLab 12-2 etterfølger den noe større BeoLab 12-3 som ble lansert tidligerelydytelse. Den bølgeformede utførelsen av den nye BeoLab 12-2, som også er designet av David Lewis Designers, er tro mot sin arv, og skjuler en gruppe kraftfulle komponenter som tar enhver utfordring på strak arm. Den nye forsterkerteknologien ICEpower og en forbedret strømtilførsel sørger for en effekt på hele 320 watt – mer enn nok til å holde tritt med de mest intense actionscenene fra Hollywood – og nok til å gi kraft til musikksamlingen din.

Valget av den flate 6,5-tommers CosCone-wooferen sikrer sylskarp bass og er inspirert av Bang & Olufsens omfattende erfaring med avanserte lydsystemer for bil. Enestående lavfrekvensspredning oppnås ved å rette wooferen mot veggen – noe den kompakte designen slett ikke røper.

Lydbildet kompletteres med den smarte diskanten som drives av Bang & Olufsens egenutviklede Acoustic Lens Technology. Denne velformede dynamoen sprer høye frekvenser horisontalt i et 180-graders område, slik at du kan sitte hvor som helst foran høyttaleren og fremdeles nyte den sylskarpe definisjonen. BeoLab 12-2 kan henges med den akustiske linsen enten opp eller ned og plasseres i en optimal høyde i forhold til hvor du sitter, slik at lytteopplevelsen forbedres ytterligere.

"Vi er svært glade for å legge til disse høyttalerne i BeoLab 12-serien", sier Michael Jensen, product manager hos Bang & Olufsen. "Design- og lydentusiaster kan nå skape avanserte surroundlyd-oppsett som fungerer som en integrert helhet – både estetisk og akustisk. Men vi forventer også at BeoLab 12-2 i stor grad kommer å appellere til musikkelskere som bare er på jakt etter en diskret måte å nyte flott lyd på."

BeoLab 12-2 er tilgjengelig eksklusivt hos Bang & Olufsen-forhandlere fra 7. juni 2012. Utsalgsprisen er 22.400 NOK (for 2 stk.)

Powered by Labrador CMS