Bang & Olufsen Playmaker

Pressemelding fra Bang & Olufsen 9. juli 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slipp Bang & Olufsen-lyden løs. Trådløst.

Nå får du den aller beste digitale musikkopplevelsen uten ledning. Bang & Olufsen lanserer Playmaker, den hittil enkleste måten å streame digital musikk til avanserte høyttalere. Musikkelskere kan nå kombinere de praktiske fordelene med et digitalt musikkbibliotek – og en håndholdt enhet – med den kompromissløse ytelsen til de aktive BeoLab-høyttalerne.

Den nye Playmaker gir musikkelskere det beste av to verdener – enestående lydkvalitet fra Bang & Olufsens omfattende utvalg av aktive kvalitetshøyttalere og tilgang til digitale musikksamlinger med bare ett trykk. Helt uten ledning.

Koble Playmaker til et sett aktive Bang & Olufsen-høyttalere, så kan du innen få sekunder oppleve hvor bra en smarttelefon kan høres ut. Uansett om du ønsker å dele en spilleliste eller utforske en ny nettradiostasjon, tilfører Playmaker nye og rike lydpanoramaer til den digitale musikken, og sørger for at du kan nyte enda mer av favorittmusikken din på Bang & Olufsen-høyttalerne.

Og siden alle Bang & Olufsen-høyttalerne er aktive, det vil si med spesielt innstilte forsterker innebygd i hvert enkelt kabinett som gir kraft til alle høyttalerdriverne separat, har førsteklasses lydsystemer aldri vært enklere. Alt du trenger å gjøre er å koble til to BeoLab-høyttalere til den nye Playmaker, så kan du begynne å høre på musikk fra telefonen eller nettbrettet ditt. Det kreves ingen ekstra forsterkere.

Playmaker inneholder Digital Audio Converter, noe som gjør at den er innstilt på å overføre det aller beste digital musikk kan by på – og gi deg en fantastisk lydgjengivelse. Resultatet er en Bang & Olufsen-lytteopplevelse med forbløffende ekte lyd.

Med Playmaker kan Bang & Olufsen-eiere enkelt legge til digital musikk til systemene sine uten bruk av ledninger, og systemet er utformet for å håndtere selv den mest krevende høyttaleren fra Bang & Olufsen – BeoLab 5.

Bang & Olufsen regner også med at de fleste som kjøper nye høyttalere ønsker å inkludere Playmaker, slik at de kan få et komplett trådløst stereosystem som er klart til bruk – uten en egen forsterkerenhet.

Playmaker fungerer med både Apple AirPlay og DLNA, så den kan streame uansett hva det skal være, fra stort sett alle smarttelefoner, nettbrett, MAC-er, PC-er og medieservere.

Playmaker passer perfekt til hjem hvor ulike personer ønsker å høre musikken sin på forskjellige måter. Alle i familien kan streame fra sin egen telefon eller en annen enhet. Volum og demping kan styres enten via den håndholdte enheten, via Bang & Olufsen-fjernkontrollen eller via selve Playmaker. Gjester kan enkelt koble seg opp og dele sanger. Hvis du legger til flere Playmakere i andre rom som har Bang & Olufsen-høyttalere, kan du synkronisere lyden gjennom huset eller lytte til opera i ett rom og hip-hop i et annet – og lage så mange musikksoner du ønsker.

Playmaker er like enkel å konfigurere som å bruke, og kobles til et trådløst nettverk på få sekunder. Med Bang & Olufsen BeoSetup-app gjør du dette på få trinn. Alternativt kan du trykke på en knapp nederst på Playmaker for å koble til en trådløs ruter. Alt du trenger for å streame er pakket inn i den diskrete, hvite enheten som er liten nok til å plasseres på en bokhylle.

Playmaker er tilgjengelig hos Bang & Olufsen-forhandlere fra start august 2012.

Playmaker Veil. Salgspris:    3.199 NOK

Playmaker bundle m/2 st. BeoLab 3 høyttalere og tablerings samt kabler Veil. Salgspris:    29.199 NOK

Powered by Labrador CMS