B&O BeoLab 12

Pressemelding fra Bang & Olufsen 8. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Superflat BeoLab 12-høyttaler er nå tilgjengelig i hvitt

Bang & Olufsen lanserer nå den skulpturelle vegghengte høyttaleren BeoLab 12 i en ny hvit versjon. BeoLab 12-høyttalerne har kraftig akustisk ytelse og intelligent design som er formet etter veggen, og nå kan interiøret i enda flere hjem få glede av den enestående lyden.

Audiofile og de som liker interiørdesign kan endelig være enige om én ting: de nye hvite BeoLab 12-høyttalerne ble skapt nettopp for dem.

David Lewis' minimalistiske fusjon av form og funksjon – en ideell match for flatskjerm-TV-er – ser faktisk mer ut som diskrete skulpturer enn kraftige lydmaskiner. Og med sitt attraktive, hvite eksteriør kommer de siste oppdateringene til å bli en enda større del av interiørdesignkonsepter og surroundlyd-løsninger enn noen gang før.

Ifølge Michael Jensen, produktsjef hos Bang & Olufsen, er lanseringen av vegghøyttalerne i hvitt et resultat av et sterkt behov i markedet, og gir de som elsker god lyd i hjemmet enda flere innredningsalternativer. "BeoLab 12 i hvitt åpner porteføljen i en helt ny retning – og gir forbrukerne flere innredningsvalg i hjemmet”, sier han. "Men det som gjør disse høyttalerne virkelig unike – evnen til å produsere utrolig mye lyd fra en tynn skulptur – forblir det samme. De fungerer perfekt med flatskjerm-TV-er og gir førsteklasses lyd, uten de typiske store kabinettene”.

Med Acoustic Lens Technology, ICEpower-forsterkere og et banebrytende utvalg av svært flate, høytytende høyttalerenheter har Bang & Olufsens ingeniører klart å sette en ny standard for hvor rik lyd tynne høyttalere kan produsere. De passer perfekt som surroundlyd-høyttalere for flatskjerm-TV-er fra Bang & Olufsen, eller andre produsenter, men deres komplette ytelse gir også liv til enhver musikksamling – og danker ut mange høyttalersystemer som krever større plass for å produsere mindre lyd.

BeoLab 12-høyttalere selges eksklusivt hos Bang & Olufsen-forhandlerne. Den nye hvite BeoLab 12-3 er nå tilgjengelig i butikkene. Anbefalt utsalgspris for et sett BeoLab 12 er 35.200 NOK inkl. veggfeste.

Powered by Labrador CMS