EURONICS HEDRET LEVERANDØRENE

Canon, Whirlpool, Bosch, Samsung og Philips er kåret til årets leverandører 2011 hos Euronics.

Publisert Sist oppdatert

Det skjedde på kjedens tradisjonelle julemøte. Som kjent har Euronics i mange år invitert forretningsforbindelser og leverandører til en avslutning på året. I tillegg til faglig program og hygge har man premiert et utvalg av kjedens leverandører. For 2011 gikk prisen til Whirlpool og Bosch for hvitevarer, Canon for foto, Samsung for IT og Philips for lyd og bilde.

Utfordringer

Vi har gjort det godt på hvitt og mobil og økt på data

I sin orientering til gjestene om kjedens situasjon ved årsskiftet karakteriserte kjedens direktør Kenneth Baltzersen situasjonen som utfordrende.

– Vi har gjort det godt på hvitt og mobil og økt på data, men innen lyd og bilde har vi en stor jobb å gjøre, sa han.

I løpet av fjoråret mistet kjeden tre til fire handlere, men Euronics-direktøren uttrykte klart at nye er på vei inn i kjeden.

– I 2012 må vi bli bedre på strukturen i kjeden og ha bedre samkjøring i kampanjene våre. Spesielt blir det viktig å koordinere dette mellom kjedekontoret og de enkelte medlemmene, sa Baltzersen.

Han orienterte også om det nye butikkonseptet som nå er ferdig i to av forretningene, og la vekt på at 20 av medlemmene nå deltar i kjedens nye serviceportal. Når det gjelder markedsføring røpet direktøren at det blir stor satsing på radioreklame.

– Vi skal bli best på radio innen bransjen både lokalt og regionalt var budskapet hans.

Powered by Labrador CMS