Bose QuietComfort 25

Pressemelding fra Bose 19. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bose QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling Headphones

Boses beste støyreduserende around-ear-hodetelefoner noensinne

De anerkjente Bose QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® headphones som ble lansert i september 2014, er en videreføring av hodetelefonene i Bose QuietComfort-serien. Hodetelefonene er enkle å ta med seg på farten og kombinerer bedre støyreduksjon og lyd med et flott design. Fra og med i dag kommer QC®25 i to versjoner: én for iPod-, iPad- og iPhone-modeller og én som nylig er blitt tilgjengelig for de fleste Samsung Galaxy-smarttelefoner/-nettbrett og Android™-enheter. Begge versjonene har mikrofon og fjernkontroll på ledningen, slik at det er enklere å svare på samtaler og kontrollere musikken.

QuietComfort 25 headphones drar nytte av over 30 års vedvarende forskning og er mer støyreduserende enn noen andre Bose-hodetelefoner – spesielt ved lave frekvenser.  Bose-ingeniørene har plassert mikrofoner både på innsiden og utsiden av øreklokkene for enklere å kunne oppfatte og måle uønsket lyd.  Målingene sendes deretter til en digital elektronisk brikke, som Bose har enerett på, som beregner et mer nøyaktig likt og motsatt støyreduserende signal på under et millisekund.  Bose-brikken er veldig effektiv og reduserer elektronikksporene samtidig som den tar betydningen av stille til et helt nytt nivå for around-ear-hodetelefoner.  Forstyrrende lyder stenges ute selv i de mest krevende omgivelsene. 

QuietComfort® 25 headphones har forbedret lyd som gjengir musikk med økt klarhet og nøyaktighet.  Active EQ har blitt mer finjustert og gir bevist jevnere frekvensrespons gjennom hele lydspekteret, uavhengig av lyttenivå.  TriPort®-teknologi sørger for dype, detaljerte lave toner, mens et lavere støynivå reduserer den såkalte "susingen" som assosieres med vanlige aktivt støyreduserende hodetelefoner.  Forbedringene kan høres og føles:  Hvert opptak får en mer naturlig gjengivelse, uansett sjanger.  Det er ingen forvrenging eller overdrivelse av instrumenter og vokal.  QC®25-hodetelefonene er i stedet trofaste mot Boses

50 år lange målsetting om å gjenskape og ikke erstatte live-opptredener. 

QuietComfort 25 headphones har ett AAA-batteri som gir opptil 35 timers bruk.  Og hvis batteriet dør, kan du fortsatt høre på musikk.

QuietComfort 25 headphones har fått ny stil og profil i henhold til Bose®-merket           – autentisk, moderne og minimal.  Den mekaniske designen, som materialer, vinkler, buelengder og hodebøylens radius, ble fornyet for å få en tettere passform med hodet.  Hodebøylens design er merkebeskyttet, og vatteringen er laget av spesialdesignet stoff for eksklusive bruksområder.  Øreputene er laget av kunstskinn, og øreklokkene består av myk termoplastisk gummi som demper støt, og en kjerne i støpt sink.  QC25-hodetelefonene er komfortable, lette og samtidig tettsittende. De er utformet for å vare lenge og få plass i bransjens aller minste bæreveske. 

"Forskning over lengre tid er det som gir resultater," sier Sean Garrett, viseadministrerende direktør i Bose Noise Reduction Technology Group. "Hver dag i over tre tiår har våre ingeniører jobbet med å lage enda bedre hodetelefoner.  QC25-hodetelefonene er et utmerket eksempel på dette engasjementet."

QuietComfort®-historien

I år 2000, 22 år etter dr. Amar Boses opprinnelige forskning på lydreduksjon, introduserte Bose de originale støyreduserende QuietComfort-hodetelefonene. Noe som endret hodetelefonbransjen for alltid.  Etter store fremskritt innen støyreduksjon, lydkvalitet og elektronikk presenterte Bose i 2003 QuietComfort® 2 Acoustic Noise Cancelling® headphones. Noe som igjen hevet standarden for ytelse i en around-ear-design.  Tre år senere introduserte Bose QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® headphones. De første støyreduserende on-ear-hodetelefonene som kunne tilby den anerkjente ytelsen i mindre størrelse. 

Arbeidet for å utvikle enda bedre hodetelefoner fortsatte, og i 2009 lanserte Bose QuietComfort® 15 Acoustic Noise Cancelling® headphones. De ble raskt, og forble, bransjestandarden for ytelse og kvalitet.  I 2013 annonserte Bose QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® headphones som hadde flere patenter i USA enn noen andre hodetelefoner fra Bose, og støyreduksjon som tidligere hadde vært uoppnåelig for in-ear-design.  Som følge av over tre tiår med vedvarende forskning kan selskapet i dag med stolthet introdusere QuietComfort® 25 Acoustic Noise Cancelling® headphones. Dette innleder enda et kapittel i historien om det ikoniske produktet. 

Pris og tilgjengelighet


Både Apple- og de nye Samsung- og Android-kompatible QC®25-hodetelefonene leveres i to ulike farger: sorte eller hvite, begge med blå aksentfarge. De er nå tilgjengelige fra Bose til 2899 ,- på Bose.no og på 80081130 (gratisnummer). Apple-versjonen er også tilgjengelig hos autoriserte Bose-forhandlere, og Samsung- og Android-versjonen blir tilgjengelige hos autoriserte Bose-forhandlere i begynnelsen av juni 2015.

Powered by Labrador CMS