Bose SoundTrue og SoundSport

Pressemelding fra Bose 29. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bose oppdaterer In-Ear-Hodetelefoner

I dag introduserer Bose sine nye SoundTrue™ in-ear headphones og SoundSport™ in-ear headphones, som begge har overlegen lydgjengivelse, funksjoner som er skreddersydd for mobile enheter, og en variant for utvalgte modeller av Apple iPod, iPhone og iPad samt Samsung Galaxy-smarttelefoner og -nettbrett. 

SoundTrue™ in-ear headphones og SoundSport™ in-ear headphones benytter eksklusiv TriPort®-teknologi for å levere komplett og balansert lyd som du ikke får fra vanlige ørepropper.  Favorittmusikken din blir jevn og fyldig med detaljer og klarhet.  Begge hodetelefonene har også merkebeskyttede Bose® StayHear®-propper som sprer kontakten jevnt over ørene og former seg etter dem, slik at de sitter komfortabelt på plass i timevis mens du er på farten. 

Noen SoundTrue™ og SoundSport™ in-ear headphones har fjernkontroll og mikrofon på ledningen som fungerer sømløst med utvalgte modeller av Apple iPod, iPhone og iPad samt Samsung Galaxy-smarttelefoner og -nettbrett, slik at det blir enkelt å snakke håndfritt, styre låter og volum samt veksle mellom samtaler og musikk. 

De nye Bose® SoundSport™ in-ear headphones erstatter SIE2 og SIE2i headphones og er spesielt utviklet for trening.  Mikrofonen og fjernkontrollen er plassert for å tåle svette og vann bedre enn sine forgjengere, og de akustiske portene er dekket med et vannavstøtende stoff som holder fuktigheten ute, men samtidig slipper inn lyd.  Hodetelefonene har en solid kabelkonstruksjon for styrke og fleksibilitet.  De finnes i blått og oransje (for Apple-kompatible modeller) og grønt (for både Apple- og Samsung-kompatible modeller).  Det følger med en lett og solid sportsveske for enkel transport. 

De nye Bose® SoundTrue™ in-ear headphones erstatter IE2, MIE2 og MIE2i headphones.  De finnes i flere fargevarianter: sort, hvit og tranebær (for Apple-kompatible modeller og modeller med bare lyd) og sort (for Samsung-kompatible modeller).  Det følger med en matchende bæreveske for ekstra beskyttelse. 

Pris og tilgjengelighet

SoundTrue™ in-ear headphones blir tilgjengelig fra Bose til en anbefalt utsalgspris på NOK 899 (modell med bare lyd) og NOK 1099 (Apple- og Samsung-kompatible modeller). 

SoundSport™ in-ear headphones blir tilgjengelig fra Bose til en anbefalt utsalgspris på NOK 1299 (Apple- og Samsung-kompatible modeller). 

Powered by Labrador CMS