Bose Soundtouch Wi-Fi

Pressemelding fra Bose 11. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BOSE LANSERER MUSIKKSYSTEMET SOUNDTOUCH WI-FI

Stream musikk med et tastetrykk

Bose lanserer SoundTouch Wi-Fi, et nytt musikksystem som gir en helt ny musikkopplevelse i hjemmet. Med SoundTouch-systemet kan du enkelt spille musikk trådløst i et hvert rom. Musikk fra nettet eller din egen musikksamling blir spilt med høy lydkvalitet - kun ved å trykke på én knapp.

– SoundTouch Wi-Fi er annerledes enn alle andre lydsystem bygget for hjemmebruk. Det lar deg streame dine favoritt-radiostasjoner, spillelister eller artister helt enkelt, og med fantastisk lyd. Vi mener SoundTouch-anlegget vil endre musikkopplevelsen i hjemmet på samme måten Bluetooth-høyttalere har endret musikkopplevelser på farten, sier Per Mårten Olsrud i Bose Norge.

 

SoundTouch Wi-Fi: Musikk for alle rom

SoundTouch-systemet fungerer trådløst i alle rom. Systemet kobles direkte til internett ved hjelp av Wi-Fi-nettverk. Har du Wi-Fi-tilkobling og en datamaskin, har du alt du trenger for å streame lagret musikk, nettradio eller musikktjenester. Hvert SoundTouch-system er utviklet for å automatisk motta programvareoppdateringer for å legge til forbedret funksjonalitet og innhold. SoundTouch-systemet vil først tilby Pandora, og siden legge til de mest populære musikktjenestene regelmessig, som Deezer, iHeartRadio og andre.

Det er tre versjoner som annonseres i dag, hver av dem konstruert for å levere den beste lyden tilgjengelig fra høyttalere av sin størrelse:

-       SoundTouch 30 Wi-Fi er omtrent 25,4 cm høyt, 43,2 cm bredt og måler 17,8 cm i dybden. Systemet har eksklusiv waveguide-teknologi, som forsterker luftstrømmene i høyttalerne og dermed forsterker lyden og gjør den klar og naturlig. Bassen gir en dyp, fyldig lyd og kraften gjør systemet til hjemmets viktigste musikksystem.

-       SoundTouch 20 Wi-Fier mer kompakt; rundt 17,8 cm høyt, 30,5 cm bredt og måler 10,2 cm i dybden. Systemet har en naturlig lyd som fyller rommet, og kan plasseres nesten hvor som helst.

-       SoundTouch Portable Wi-Fikombinerer komplett lyd og et oppladbart litium-ion-batteri i en høyttaler som ikke er større enn en gjennomsnittlig bok. Systemet er 15,2 cm høyt, 25,4 cm bredt og måler mindre enn 7,6 cm i dybden. Ta den med deg rundt i hjemmet, og musikken fortsetter å spille.

SoundTouch-serien vil fortsette å utvide med flere produkter. Senere i år vil Wave-systemet komme i SoundTouch -versjon for soverommet eller kjøkkenet. Tidlig neste år vil flere produkter bli en del av familien:

SoundTouch Stereo JC Wi-Fi-systemet vil forvandle enhver stue med to små Jewel Cube-høyttalere og en Acoustimass-modul for dype, lave toner og klar vokal. Det vil også komme utendørshøyttalere som tåler vær og vind, og gir deg mulighet til å streame musikk på terrassen eller i hagen. I tillegg vil Lifestyle-hjemmeunderholdningssystemet og VideoWave-underholdningssystemet også bli SoundTouch-aktivert.

SoundTouch Wi-Fi:  Enkelt og kraftig

SoundTouch Wi-Fi-systemet tilbyr streaming av musikk ved å trykke på en knapp, eller gjennom app. Det finnes seks forhåndsinnstillinger på selve systemet, og hvert system kan tilpasses egne spillelister og radiokanaler. Ved forhåndsinnstilling tar det bare et tastetrykk før du hører favorittsangen din.

Bose SoundTouch-appen gir mulighet for å få trådløs oversikt over innholdet ditt gjennom smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Appen er tilgjengelig for de fleste Android, iOS, Mac OS og Windows-systemer.

Bose SoundTouch kommer også med en fjernkontroll. Det er rund, justerer volumet med et hjul, og har alle viktige funksjoner og informasjon integrert, blant annet en OLED-skjerm. SoundTouch-kontrollen kan plasseres på et bord eller på veggen ved hjelp av et oppheng som følger med.

SoundTouch-musikksystemet er også AirPlay-aktivert, slik at man kan streame innhold fra iPad, iPhone eller iPod Touch.

Pris og tilgjengelighet

Veiledende utsalgspris på SoundTouch 30-systemet er 5799 NOK, mens anbefalt utsalgspris på SoundTouch 20-systemet er 3299 NOK og anbefalt utsalgspris på SoundTouch Portable-systemet er 3299 NOK. Hver versjon er tilgjengelig fra 11. oktober 2013 på Bose.no og like etter hos autoriserte Bose-forhandlere over hele Norge.

Powered by Labrador CMS