Bose Wave Music System III og Wave Radio III

Pressemelding fra Bose 3. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BOSE PRESENTERER DET NYE BOSE WAVE MUSIC SYSTEM III OG WAVE RADIO III En oppdatering av to ikoniske musikkanlegg

Bose har oppdatert den klassiske Bose® Wave® radio og Wave® music system ved å kombinere fantastisk lydkvalitet og liten størrelse med økt funksjonalitet og enda mer allsidighet. 

Wave radio III og Wave music system III har nå integrert DAB-, DAB+- og T-DMB-mottaker med en forbedret FM/AM-tuner for klarere mottak i fulle radiomarkeder. Artistnavn og sangtitler vises nå på skjermen. 

Systemene er også enklere å bruke med en berøringsplate på toppen til å slå enheten av og på eller styre alarmens slumrefunksjon. De har to alarmer, slik at det er mulig å stille inn forskjellige lydnivåer og ulike kilder. 

– Bose Wave radio og Wave music system har endret folks måte å lytte til musikk på, sier Santiago Carvajal, Business Director for Bose Wave-produkter.

– De har gledet sine eiere i årevis og har nærmest fått legendestatus innen forbrukerelektronikk. Vi har oppdatert dem med nye funksjoner og nytt tilbehør og gjort dem til enda bedre produkter for dem som er opptatt av god lydkvalitet når de skal høre på radio og digital musikk.    

Wave music system III har en CD-spiller med åpning foran, og begge systemene har en aux-inngang for tilkobling av smarttelefon, iPod, HDTV eller datamaskin. Hvert system har også en Bose Link-inngang for tilkobling av tilbehør:

• Wave Bluetooth-adapter for å kunne streame musikk trådløst fra en datamaskin eller andre Bluetooth-aktiverte enheter

• Wave tilkoblingspakke for enkel avspilling via dokkingstasjon med en iPod eller iPhone

• Wave CD-skifter som gjør det mulig å nyte musikken fra tre forskjellige CD-er uten avbrudd 

Lydkvaliteten er uten sidestykke for bordsystemer, uansett hvilken kilde som brukes. Wave radio III og Wave music system III leverer virkelighetstro og naturlig lyd, gjennom en kombinasjon av patentert waveguide-høyttalerteknologi for dype og fyldige, lave toner og rettighetsbeskyttet behandling av digitale signaler for musikalsk nøyaktighet på alle frekvenser og alle lydnivåer. 

Historien om Bose Wave

Bose Wave radio ble presentert første gang av Dr. Amar Bose i 1993 og skapte da en helt ny produktkategori. For første gang kunne en liten bordradio levere samme lydkvalitet som et mye større lydanlegg. I 2004 presenterte Bose Wave music system med bedre lydkvalitet, integrert CD-spiller og ny funksjonalitet. Siden har Wave radio og Wave music system blitt oppdatert med akustiske forbedringer, ekstra funksjoner og nytt tilbehør, og resultatet er to av de mest tidløse og anerkjente forbrukerelektronikkproduktene i sin tid.  

Tilgjengelighet

Bose Wave radio III og Wave music system III vil kun være tilgjengelige fra Bose fra 2. mai 2012, til en pris på henholdsvis Kr 4.300,- og Kr 5.990,-.

De erstatter dagens Wave radio og Wave music system. 

Wave radio III finnes i fargene platinahvit eller grafittgrå. Wave® music system III finnes i fargene titansølv, platinahvit eller grafittgrå.

Tilleggsutstyret Wave CD-skifter (Kr 3.000,-), Wave Bluetooth-adapter (Kr 1.300,-) og Wave®-tilkoblingspakke (Kr 1.300,-) selges separat.

Wave radio III, Wave® music system III og tilhørende tilbehør selges hos Bose-forhandlere, på www.bose.no

Powered by Labrador CMS