Steve Koenig, direktør for global analyse hos CTA, stilte i norsk strikkegenser på bransje- og pressemiddagen i Las Vegas. Her flankert av Jan Røsholm (t. v.) og Klas Elm i den norske og svenske bransjeforeningen. Foto: Stian Sønsteng

Same Procedure as every year

At de skandinaviske bransjeorganisasjonene arrangerer en felles presse- og bransjemiddag under CES messen i Las Vegas er blitt en tradisjon.

Publisert

For sjette året på rad samles journalister, kjeder, handlere og bransjefolk til en hyggelig middag på den italienske familierestauranten Maggiano’s, som er plassert midt på «Stripen» i Las Vegas. Stripen er hovedgaten.

CES-messen arrangeres av den amerikanske bransjeorganisasjonen CTA. Steve Koenig er direktør for global analyse hos CTA, og en av dem som kjenner vår bransje best, spesielt innen trender og tall. På messens åpningsdag trekker hans foredrag rundt 600 journalister. Han er fast gjest på bransjemiddagen, hvor han forteller litt om hva som er aktuelt dette året.

Vi er stolte over at Steve hvert eneste år kommer til vår middag, og deler litt av sin kunnskap. I fjor var han invitert på møte med den nederlandske kronprinsen, men kom til oss.

Innlegget til Koenig er populært også blant leverandørene og kjedene, siden de ikke har tilgang til pressearrangementet på messens åpningsdag. Middagen dette året samlet rundt femti personer, og flere av de nye norske leverandørene deltok.

Det er spesielt hyggelig at leverandører som stiller ut på CES for første gang deltar. Det er en unik mulighet for de til å treffe journalistene og andre bransjekollegaer.

Det blir bransjemiddag også i 2019, da er datoen satt til tirsdag 8. januar.

 

Flest nordmenn og svensker, men også en solid delegasjon dansker, deltok på middagen. Foto: Stian Sønsteng.
Powered by Labrador CMS