Fra venstre: Odd Richard Valmot fra Teknisk Ukeblad, Klas Elm fra svenske Elektronikkbranchen, Steve Koenig fra den amerikanske bransjeforeningen, Henrik Egede fra den danske bransjeforeningen og Jan Røsholm fra Elektronikkbransjen.Foto: Marte Ottemo

SKANDINAVISK FORBRØDRING PÅ BRANSJEMIDDAGEN

For syvende gang samlet den svenske, danske og norske bransjeorganisasjonen presse- og bransjefolk til middag på CES.

Publisert

Hele verdikjeden av bransjen var representert, og blant de rundt 50 deltakerne fant vi både kjeder, verksteder, leverandører og forhandlere, i tillegg til rundt 20 journalister. Middagen avholdes på samme sted hvert år på messens åpningsdag. Stedet er den italienske familierestauranten Maggiano’s, som er lokalisert midt i hovedgaten «The Strip».

Messeledelsen representert

En fast gjest i alle år er analysesjefen i den amerikanske bransjeorganisasjonen Steve Koenig. På messens første dag holder han to foredrag om trendene på messen. Den første er for 400 journalister, den neste for 800 finansanalytikere. Det er derfor av stor interesse når han under bransjemiddagen kan fortelle litt om trendene fremover.

– Vi ser fem hovedtrender fremover, disse er 8K-skjermer, kunstig intelligens, smarte transportløsninger, kombinasjon av AR- og VR-teknologi, og selvfølgelig 5G, sier Koenig.

Innlegget til Koenig er populært også blant leverandørene og kjedene, da de ikke har tilgang til hans foredrag for pressen og analytikere. Flere av de nye norske aktørene som stiller ut på messen for første gang, deltok på middagen. For de er dette arrangementet en unik mulighet til å treffe journalistene og andre bransjekollegaer. Det blir bransjemiddag også i 2020, da er datoen satt til tirsdag 7.januar.

Powered by Labrador CMS