Steve Koenig (t. h.) i CTA sammen med adm. direktør Jan Røsholm i Stiftelsen Elektronikkbransjen på restaurant Maggiano’s i Las Vegas. Foto: Stian Sønsteng

REKORD PÅ CES-MIDDAGEN

Med 70 deltakere ble det satt ny rekord når det gjelder antall deltakere under den nordiske middagen i forbindelse med CES-messen i Las Vegas.

Publisert

I 2014 ble den første nordiske bransje- og pressemiddagen arrangert under CES-messen, og for fjerde gang deltok i år Steve Koenig, som er visepresident og sjefsanalytiker i Consumer Technology Association (CTA), på middagen. CTA er den amerikanske søsterorganisasjonen til Stiftelsen Elektronikkbransjen, og arrangør av CES-messen.

Ved åpningen av messen holder Koenig et pressemøte for flere hundre internasjonale journalister, og under den nordiske middagen fikk deltakerne en kortversjon av hans foredrag om trender og nyheter. Koenig holdt forøvrig både i 2015 og 2019 hovedforedraget under arrangementet i Oslo i forbindelse med kåringen av årets produkter og årets julegave.

Alt er stort i USA, også scenen der Steve Koenig i CTA presenter «Trends To Watch». Foto: Stian Sønsteng.

– Vi føler oss privilegerte som har en så sentralt plassert person i CTA som Steve Koenig som vår gjest, og er glade for at så mange deltar på middagen, sier Jan Røsholm.

Fra CTAs pressemøte under åpningen av CES 2020. Foto: Stian Sønsteng.

Han er administrerende direktør i Stiftelsen Elektronikkbransjen, og var alene vertskap under middagen da både hans danske og svenske kollega måtte melde avbud.

Under den sjuende utgaven av den nordiske bransje- og pressemiddagen var som tidligere år den norske delegasjonen størst. Denne gangen var det også deltakere fra Nelfo og Elektroforeningen med på middagen.

Vi føler oss privilegerte som har en så sentralt plassert person i CTA som Steve Koenig som vår gjest

Nelfo og EFO

Lesley Rohrbaugh og Steve Koenig i CTA ledet pressemøtet «Trends To Watch - Into the Data Age» ved begynnelsen av CES-messen. Foto: Jan Røsholm.

Nelfo er en landsforening i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), som organiserer elektro-, ekom- og heisbedriftene i tillegg til systemintegratorene. Nelfo ble etablert i 1913, og er en arbeidsgiver- og næringspolitisk organisasjon.

Elektroforeningen (EFO) er en bransjeforening for leverandører og grossister av elektroteknisk materiell, utstyr og løsninger, med 147 medlemmer.

CES 2020 gikk av stabelen i Las Vegas fra 5. til 10. januar. Foto: Stian Sønsteng.

Stiftelsen Elektronikkbransjen er bransjeforeningen for forbrukerelektronikk i Norge. Foreningens rundt 1000 medlemsbedrifter leverer tids- og arbeidsbesparende hjelpemidler, kommunikasjonstjenester, underholdnings- samt smart-, musikk-, helse- og livsstilsprodukter, og består av importører, produsenter, distributører, kjeder, nettaktører, forhandlere, tjenesteleverandører og verksteder i alle kategorier og ledd av næringskjeden.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 1/2020, som ble distribuert 13. februar. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS