DET BESTE INNEN KAFFE

– Vi ønsker jo å representere det beste fra kaffens verden, og det mener jeg vi gjør med DeLonghis nye modell, Eletta.

Publisert Sist oppdatert

Det sier Martin Vinje, en mann som ikke ligger på latsiden. Den største standen under Årets julegaver-arrangementet var dermed fra DeLonghi, som Vinje representerer gjennom sitt selskap, The Martin Vinje Company AS. Her fant vi produkter fra DeLonghi, Kenwood og Braun, alle merkene er under DeLonghi-paraplyen.

– Vi ønsker jo å representere det beste fra kaffens verden, og det mener jeg vi gjør med DeLonghis nye modell, Eletta. Fordelen med denne er at den ikke bare lager utmerket espresso og espressobaserte kaffevarianter, den lager også utmerket god norsk svart kaffe. DeLonghi er jo som kjent markedslederen innen helautomatiske kaffemaskiner, og med Eletta får du en maskin som gjør at fra kverning av bønner til ferdig kaffe, understreker Vinje.

Ladbar stavmikser

Fordelen med denne er at den ikke bare lager utmerket espresso og espressobaserte kaffevarianter, den lager også utmerket god norsk svart kaffe

– Vi har også med oss siste nytt fra Kenwood og Braun på utstillingen vår. Kenwoods nye serie Sense er siste skrik fra kjøkkenmaskinprodusenten. Med dette siste tilskuddet på stammen presenterer Kenwood enda flere unike egenskaper som forbrukeren vil sette pris på i en kjøkkenmaskin. Kenwoods utvalg innen denne typen kjøkkenmaskiner er helt unikt og med Sense bare stadfester selskapet sin posisjon, sier Vinje som uten å trekke pusten går videre til siste nytt fra Braun.

– Her har vi en stavmikser som endelig løsriver brukeren fra ledningen. I og med at den er oppladbar har forbrukeren endelig fått en stavmikser som ikke er begrenset av lengden på ledningen. Du kan ta den med deg over hele kjøkkenet uten problemer, slå Vinje fast.

– Med alle disse produktene er DeLonghi nå en av de store aktørene innen kvalitetsprodukter til kjøkkenet, understreker Vinje.

Powered by Labrador CMS