HAUGEN GÅR AV I GRUNDIG

– Etter 38 år i Grundig ønsker jeg å bruke de neste årene til å bygge opp egen konsulentvirksomhet, sier Pål Haugen.

Publisert Sist oppdatert

Han hadde sin siste arbeidsdag som Norden-sjef i Grundig den 31. oktober.

– Det er ingen dramatikk i dette. Grundig forsetter å satse tungt i Norden fremover, under ny leder Per Kristian Ervik, som kommer fra Frigoglass. Ervik tiltrer stillingen 1. januar, og i perioden mellom min avgang og hans tiltredelse kommer Batuhan Gez til å fungere som administrerende direktør, skriver Haugen i en epost til bransjen.

Han fortsetter i sine bransjeverv for Grundig, blant annet som styreleder i Stiftelsen Elektronikkbransjen som er utgiver av fagbladet Elektronikkbransjen.

Jeg ser frem til å være rådgivende ressurs og konsulent for Grundig i tiden fremover

– Den ekspansive strategien som er lagt for Grundig i Norden, der blant annet hvitevaresatsningen blir sentral, fortsetter og videreutvikles. Personlig vil jeg fortsette å jobbe med Grundig gjennom mitt nye selskap Nordic Consult AS, skriver Haugen.

Fortsetter som konsulent

Grundig er eid av tyrkiske Arcelik, og Haugen har vært administrerende direktør i Grundig Nordic No AS og Grundig Nordic AB.

– Per Kristian har solid ledererfaring, og betydelig relevant kompetanse innenfor hvitevarer som passer godt i forhold til Grundigs store hvitevaresatsning. Grundig har satt seg et ambisiøst mål om å bli en av Nordens største leverandører av hvitevarer, og samtidig ivareta og øke posisjonen innenfor brunevarer. Selskapet skal fortsette å være en ledende leverandør, både på produkt og service, skriver Haugen i meldingen.

Her heter det også at han selv om han går av som Norden-sjef, vil være med Grundig videre på ferden som ekstern rådgiver.

– Jeg ser frem til å være rådgivende ressurs og konsulent for Grundig i tiden fremover gjennom min nye rolle som daglig leder i Nordic Consult AS. Selskapet skal drive med bransjespesifikk rådgivning innen salg og ledelse, skriver Haugen.

Powered by Labrador CMS