PRESSEMELDING:

Kommunikasjonssjef Marte Ottemo og administrerende direktør Jan Røsholm i Stiftelsen Elektronikkbransjen inviterer til pressekonferanse torsdag 17. februar 2022. Foto: Stian Sønsteng.
Kommunikasjonssjef Marte Ottemo og administrerende direktør Jan Røsholm i Stiftelsen Elektronikkbransjen inviterer til pressekonferanse torsdag 17. februar 2022. Foto: Stian Sønsteng.

INVITASJON TIL PRESSEKONFERANSE

Vi minner om vår pressekonferanse på torsdag 17. februar – til de som allerede har meldt seg på ønsker vi hjertelig velkommen!

Publisert Sist oppdatert

Elektronikk-tallene kommer torsdag 17. februar

Hvordan har andre runde med hjemmekontor og karantene påvirket salget av forbrukerelektronikk? Stiftelsen Elektronikkbransjen gjør opp status for salget av forbrukerelektronikk i 2021 den 17. februar.

Kjøper vi flere eller færre mobiltelefoner, og hvordan utvikler salget av TVer seg? Hvilke trender innen kjøkkendingser og hvitevarer har preget 2021?

Torsdag 17. februar legger Stiftelsen Elektronikkbransjen fram sin statistikk for alle deler av bransjen, og vi inviterer til pressemøte klokken 10.00 på Christiania Quartalet Møtesenter, møterom Matrosen, Grev Wedels Plass 7 i Oslo.

Her får du de siste tallene innen foto, lyd og bilde, hvitevarer, telekom og mer.

Det vil bli lett servering, og Christiania Quartalet garanterer for en sikker og trygg gjennomføring av møtet etter gjeldende smittevernregler.

For å kunne overholde alle smittevernregler ber vi dere sende beskjed om dere kommer til[email protected]

For de som ikke kan eller ønsker å møte opp fysisk, vil pressekonferansen også strømmes på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/Elektronikkbransjen

Sted:
Christiania Quartalet Møtesenter, møterom Matrosen,
Grev Wedels Plass 7, Oslo

Dato: torsdag 17. februar

Tid: 10.00 – 11.00

Vi håper å se deg der!

Powered by Labrador CMS