Braun Multiquick 5 Vario

Pressemelding fra DeLonghi 14. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Braun lanserer stavmikser med eget mosetilbehør

Perfekt til å mose og å lage purré

Med hjemmelaget mat slipper du alle tilsetningsstoffene og konserveringsmidlene, men får i stedet fersk, sunn og næringsrik mat. Om du har dårlig tid, gjelder det å ha riktig verktøy for å tilberede maten raskt. Braun lanserer serien Multiquick 5 Vario, en allsidig stavmikser med ulike utstyrspakker hvor du kan hakke, blande og kutte. Stavmikseren kommer med eget mosetilbehør.

Med egen tilpasset del til å mose frukt og grønnsaker kan du raskt og enkelt lage purré, potetstappe, kålrabistappe, barnemat, potetsuppe, maissuppe, gulrotsuppe eller andre supper og sauser. Multiquick 5 Vario har en patentert PowerBell teknologi som sørger for å blande ingrediensene på en svært god måte. Mosefunksjonen har en redusert hastighet og med sitt unike anti-sprut design sørger stavmikseren for en skånsom tilberedning ved mosing.

Braun Multiquick 5 Vario er en kraftig stavmikser på 750 watt med ergonomisk håndtak i fargen hvit og grå. Stavmikseren har 21 hastigheter med maksimal presisjon for god kontroll med kun én hånd slik at du kan justere hastighetshjulet med bare tommelen. Den ekstra turbo-knappen lar deg fininnstille blandings resultater. Av utstyr følger det med en beholder på 0,75 liter, ballongvisp og egen mosedel som sørger for jevn og fin blanding. Knivblader i rustfritt stål.

Veiledende priser fra kr 699,-.

Finnes i ledende elektroforhandlere i hele landet.

Powered by Labrador CMS