Braun TexStyle

Pressemelding fra DeLonghi 2. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dampstrykejern med perfekt glideevne

Braun TexStyle strykejern serie med sin beste ripebestandige strykesåle Saphire strykesåle, er opptil fire ganger hardere enn rustfritt stål. Med sin unike strykesåle sørger dampstrykejernet for perfekt glideevne, forbedret ripemotstand og lengre holdbarhet.

Saphire strykesåle sikrer optimal glideevne også på ømfintlige plagg, og sammen med de avrundende og fasede kantene sørger den for at du ikke blir sittende fast på vanskelige sømmer, knapper eller rynker.

- Enten du ser etter den ultimate perfeksjon, eller rett og slett raskeste veien gjennom haugen med klær som skal strykes, har Braun et bredt utvalg med dampstrykejern som passer nettopp til ditt formål, sier Ulrika Ekelund, Merkevarsjef for Braun hos DeLonghi Scandinavia AB.   

Braun er kjent for tysk teknologi og høy kvalitet, og enten om du stryker mye eller lite, skal Braun TexStyle strykejern serie sørge for at strykeprosessen går lettere slik at du sparer både tid og frustrasjon.

Braun TexStyle dampstrykejern kommer med auto-off system for maksimal sikkerhet og energisparing.

Braun Texstyle strykejern serie finnes i ledende elektroforhandlere i hele landet, veil. pris fra:

Braun TS765A Dampstrykejern                                  kr 999,-

Braun TS745A Dampstrykejern                                  kr 799,-

Braun TS335A Dampstrykejern                                  kr 499,-

Braun TS525A Dampstrykejern                                  kr 699,-

Powered by Labrador CMS