Braun Venus Naked Skin

Pressemelding fra Procter & Gamble 7. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Perfekt presang til kvinner med høye krav: - silkemykt og langvarig resultat med det nye og revolusjonerende IPL-systemet Venus Naked Skin designed by Braun

Braun og Venus har i samarbeid utviklet ett nytt IPL-system, Venus Naked Skin, for kvinner som stiller høye krav til et silkemykt og hårløst resultat. Det revolusjonerende IPL-systemet er utviklet for hjemmebruk gir et langvarig resultat. En perfekt gave til kvinnen som har alt.

Venus Naked Skin designed by Braun er et perfekt hårfjerningsalternativ for kvinner som verken vil gi avkall på et godt resultat eller sin travle timeplan. Resultatet er merkbart allerede etter seks behandlinger, og følges den anbefalte behandlingsplanen oppnås et langvarig silkemykt resultat etter seks til tolv behandlinger. Etter dette må du kun vedlikeholdsbehandle så sjeldent som annenhver måned. Venus Naked Skin designed by Braun kombinerer det beste av design, vitenskap og teknikk, og lar deg fjerne håret hjemme til en brøkdel av prisen for profesjonell behandling i salong.

IPL – en profesjonell salongmetode til hjemmebruk

Venus Naked Skin designed by Braun fungerer etter samme prinsipp som profesjonelt IPL-utstyr (Intenst Pulserende Lys) som er blitt benyttet i salonger og hudklinikker i mange år. Ettersom lysstrålen treffer håret helt nede i hårsekken, før det er synlig på kroppen, behøver du ikke vente på at håret vokser ut før neste behandling, som ved f.eks. voksing.

”Silkemyk, hårfri hud og et bekymringsfritt resultat er noe mange kvinner etterstrever”, sier Hanna Jonasson Drotz, PR Manager Braun Beauty i Norden. ”Mange er fornøyd med sin nåværende metode med for eksempel høvel eller epilator, men for dem som vil ha et mer langvarig resultat uten å bruke mye tid og penger på salongbehandlinger er Venus Naked Skin designed by Braun et perfekt alternativ”.

Venus Naked Skin designed by Braun har en rekke innovative produktfordeler som skiller seg fra andre ILP-produkter på markedet:

Innovativ hudtonesensor for optimal individuell tilpasning

Venus Naked Skin designed by Braun er både enkel og sikker i bruk takket være den innovative hudtonesensoren. Den trådløse sensoren leser raskt av din individuelle hudtone, og når du setter sensoren tilbake i apparatet stilles det automatisk inn på riktig energinivå for din hudtone.

Ipulse-teknologi for jevn og eksakt energiflyt

Med den såkalte Square Wave-teknologien sikres en jevn og konstant energiflyt tilpasset den individuelle innstillingen for beste resultat og maksimal sikkerhet.

Spesiell aktiveringsgel for enda bedre resultat og enklere bruk

Den medfølgende aktiveringsgelen, V™ Activating Gel, bidrar til å kanalisere lyset og energien ved hudens overflate for et enda bedre resultat. Gelen gjør det også lett å se hvilket område som allerede er behandlet.

”Venus Naked Skin designed by Braun er en perfekt presang til kvinner som stiller høye krav og prioriterer et førsteklasses resultat. Det faktum at den fungerer like bra til å fjerne uønsket hår på menn så vel som på kvinner kan være en fordel for menn som ønsker å kjøpe IPL-systemer til sin partner”, avslutter Hanna Jonasson Drotz. 

Venus Naked Skin designed by Braun leveres i en eksklusiv veske, som gjør den lett å ta med seg og pen nok til å la stå fremme. Venus Naked Skin designed by Braun leveres med to pakker aktiveringsgel og er tilgjengelig i butikken til en anbefalt utsalgspris på 3999,-. Aktiveringsgelen kan også kjøpes separat i dagligvarehandelen til anbefalt pris 49,- for 200 ml (2 x 100 ml).

For mer informasjon og en utførlig instruksjonsvideo, se www.braun.com/noeller Brauns YouTube-kanal på www.youtube.com/watch?v=FdihC2lJtoU.

Powered by Labrador CMS