NYE EIERE I C&V TEKNIKK

Jostein Brandal og Magne Hvidsten selger Camera & Videoteknikk AS til tre av de ansatte, etter at de har drevet selskapet i 33 år.

Publisert Sist oppdatert

Samtidig endres markedsføringsnavnet til C&V teknikk, og selskapet får ny logo. Linda Birkelid tar over etter Brandal som daglig leder, Jon Riber Sparre blir IT- og personalansvarlig, mens Arild Andersen blir senior service controller. De tre eier selskapet med en tredel hver.

– Vi er i en fase der bedriften øker sterkt på hvitevareservice, navnet endres for å bedre dekke virksomheten vi utfører. Aksjene er solgt til tre av våre mest erfarne og betrodde medarbeidere. Vi har arbeidet tett med disse i mange år, og jeg er overbevist at dette vil styrke bedriften. De tre har det som skal til for å lykkes i en tøff bransje, sier Brandal.

Bedriften har i dag 26 ansatte inkludert avdelingen i Oslo.

De tre har det som skal til for å lykkes i en tøff bransje

Brandal og Hvidsten etablerte Camera & Videoteknikk AS i januar 1982, og har eid halvparten av selskapet hver. Hvidsten har vært service controller og ledet bedriften sammen med Brandal, som har vært daglig leder. Mens Brandal går av ved årsskiftet, vil Hvidsten fortsatt arbeide i selskapet ved behov.

Powered by Labrador CMS