Anders Austad viser frem de nye telefonene fra Doro Foto: Jan Røsholm

TROFASTE MOT VÅRT DORO-DNA

– Vi har nå tre nye mobiltelefoner på markedet, alle er 4G-modeller og har vårt Doro-DNA i seg, sier Anders Austad i Doro.

Publisert Sist oppdatert

– Med Doro-DNA mener vi at våre modeller er tilpasset seniorer, med optimalisering for syn, motorikk og hørsel. Alle våre telefoner har også trygghetsknappen, sier Austad

Bransjebladet møter han på Elkjøps opplæringsmesse Campus.

De tre modellene har betegnelsen Doro 8110, Doro 6881 og Doro 6821.

Smartmobilen Doro 8110

– 8110 kom i november, og er vår flaggskiptelefon. Tidligere var den i to utgaver, men nå kjører vi på én forbedret versjon, sier Austad.

Doro 6881 er en klapptelefon med taster tilpasset seniorer. Foto: Jan Røsholm

Telefonen har fått et trippel-kamera med 14 megapiksel oppløsning og en større skjerm enn tidligere.

Med Doro-DNA mener vi at våre modeller er tilpasset seniorer, med optimalisering for syn, motorikk og hørsel

– Den er også utstyrt med EVA, som er vårt brukergrensesnitt som ligger oppå Android. Det gjør telefonen mer intuitiv og brukervennlig, sier Austad.

Doro 8110 koster 2.800 kroner.

Klapptelefonene 6881 og 6821

– Disse to telefonene har samme innmat, men 6881 har i tillegg en liten skjerm på baksiden, denne gir brukeren informasjon uten å åpne selve telefonen, sier Austad.

Doro 6881 har en liten skjerm på baksiden, slik at brukeren slipper å folde ut telefonen. Foto: Jan Røsholm

Telefonene er utstyrt med et 2 megapiksels kamera, og har blant annet innebygget lommelykt. Prisen på Doro 6881 er 1.800 kroner, mens Doro 6821 ligger på rundt 1.600 kroner i butikken.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2022, som ble distribuert 21. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS