Ninebot by Segway ES1. Foto: Segway

KLARE FOR STÅHJULINGER OG EL-SPARKESYKLER

– I og med at Witt selger Segway, ønsker vi også å tilby sikkerhetsløsninger. Hjelmene Witt by Livall har det vært viktig å få på plass, samt ringeklokker.

Publisert

Det sier Randulf Rossbach, norsk salgssjef i Witt A/S, når vi møter ham på Campus-arrangementet til Elkjøp på Gardermoen i juni. Ved inngangen til Elbit-hallen i The Qube, får det danske selskapet stor oppmerksomhet for sine elektriske sparkesykler og ståhjulinger av merket Ninebot by Segway. Her vises også en hjelm fra Lival, som Witt har vært med å utvikle. Både denne og ringeklokkene selges som tilbehør.

– Hjelmen er koplet med blåtann til mobilen, slik at du kan ta mot samtaler, ringe ut og høre musikken din. Selvsagt er også sikkerheten ivaretatt, og hjelmen har integrerte bremselys med sensorstyring. Når hjelmen merker at du bremser, tennes lyset. I tillegger det blinklys på begge sider, med fjernkontroll som du kan feste til sykkelen. Dessuten er det intercom i hjelmen, via appen. Hvis flere er på tur, kan man kommunisere via hjelmen hvis alle har mobiltelefon og appen installert. Via wifi og 4G kan man kommunisere kontinuerlig med hverandre, sier Rossbach.

Hvis flere er på tur, kan man kommunisere via hjelmen hvis alle har mobiltelefon og appen installert

Prisen for hjelmen er 2.000 kroner.

Randulf Rossbach (f. h.) på Ninebot by Segway ES1 (7.000,-), Henrik Buur på NineBot miniPro by Segway (5.800,-) og Pål Schau på Ninebot by Segway ES2 (8.500,-). Foto: Stian Sønsteng

– Vi mener vi har en solid posisjon som leverandør av Segway, etter at det er blitt tillatt med ståhjulinger og elektriske sparkesykler i Norge, Sverige og Finland. I Danmark er det tillatt fra i sommer, riktignok med en treårig testperiode i første omgang, sier salgsdirektør Henrik Buur.

De elektriske sparkesyklene fra Ninebot by Segway kan man bære med seg. Foto: Segway.
Powered by Labrador CMS