Christoffer Hamer viser frem den nye vinskapserien eksklusivt for Epoq/Elkjøp. Foto: Jan Røsholm

TEMPTECH MED VIN OG SIGAR

– Vi fikk mange forespørsler på om vi kunne levere en sigarhumidor. Nå kan vi det! sier Christoffer Hamer hos vinskap-produsenten Temptech.

Publisert

En sigarhumidor er en oppbevaringsboks eller skap for sigarer.

– Sigarer er ferskvare, og må lagres i rett temperatur og fuktighet. Det samme må vin, da var det enkelt for oss å utvikle humidoren, sier Hamer i Temptech AS, som har hovedfokus på vinskap.

Ideell lagringstemperatur for sigarer er rundt 16 til 20 grader og med en luftfuktighet på 60-70 prosent. Temptechs humidor leveres med tre uttrekkbare hyller i sedertre, fuktighetsregulator, innvendig ledbelysning og et trykkfølsomt betjeningspanel for justering av temperatur. Prisen vil være rundt 4.000 kroner.

I tillegg til humidoren viser Temptech frem en ny egenutviklet serie vinskap på Campus Home. Elkjøps opplæringsmesse går av stabelen på Gardermoen i slutten av mai, og serien består av fire modeller utviklet eksklusivt for Elkjøp og deres kjøkkenmerke Epoq.

Sigarer er ferskvare, og må lagres i rett temperatur og fuktighet

Eksklusiv serie eksklusivt

Humidoren har tre uttrekkbare hyller i sedertre, og kapasitet til ca. 200 sigarer. Foto: Jan Røsholm.

– Vi har utviklet en eksklusiv serie vinskap for Elkjøp og Epoq, den har vi døpt Sommelier by Temptech, sier Hamer til fagbladet Elektronikkbransjen.

Serien består av fire ulike modeller med kapasitet fra 19 til 166 flasker. Det er vinskap med både 30 og 60 centimeters bredde, samt en innbyggingsmodell for høyskap. Det største vinskapet er en frittstående modell med plass til 166 flasker. Skapene har fått svarte fronter og er uten håndtak.

– Disse er laget på Elkjøps spesifikasjoner og har et helt unikt design, sier Hamer.

Alle kjølekompressorene i vinskapene fra Temptech står på en spesialgummi som fjerner vibrasjon. Foto: Jan Røsholm.

Står på japansk gummi

Temptech bruker en spesiell type gummi fra Japan som føtter til kompressorene i vinskapene. Gummien er helt død, og dermed blir det ikke noe bevegelse eller vibrasjon når kompressoren går.

– Vi er faktisk de enste på markedet som bruker denne type gummi, sier Hamer.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2019, som ble distribuert 28. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

I tillegg til vinskap har Temptech også andre kjøleprodukter i porteføljen, samt blant annet vinrelaterte produkter.

Powered by Labrador CMS