Caroline Laache i Heimgard Technologies viser frem den nye smarthussentralen. Foto: Jan Røsholm

RUTEREN STYRER SMARTHUSET

– Vi har puttet en smarthus-hub inn i ruteren, slik at kunden både får raskt internett og kan styre smarthuset fra en liten boks, sier Caroline Laache.

Publisert Sist oppdatert

Hun er opplæringsansvarlig i Heimgard Technologies, og vi møter henne på Elkjøps Campus-messe i mai.

Heimgard Omni Smartmesh og har ifølge Laache et stort utvalg av tilleggsutstyr som kan kobles til og styres av Heimgard-appen.

Smartboksen har støtte for wifi6 og smarthusprotokollen Zigbee.

Vi har hele utvalget av ekstrautstyr

– Zigbee er en av de mest brukte protokollene for smarthus, og gjør at utstyr fra forskjellige produsenter kan kobles på samme nett, og styres fra en enhet, sier Laache.

Tilleggsutstyr

Heimgard Omni Smartmesh leveres i enkeltpakker, eller i en pakke med tre enheter. Prisen for en enkelt er 1.800 kroner, mens pakken med tre enheter koster 4.000 kroner.

Utvalget av tilleggsutstyr som leveres av Heimgard Technologies. Foto: Jan Røsholm

– Vi har hele utvalget av ekstrautstyr du trenger for å gjøre huset enda smartere, sier Laache.

På messen viser de frem en vegg med tilleggsutstyr, og her finnes blant annet røykvarsler, bevegelsessensor, temperaturmåler, overvåkningskamera og vannlekkasjedetektor.

– Siden vi leverer en åpen plattform, kan kunden koble til hva man ønsker, men det må ha støtte for Zigbee, sier Laache.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2022, som ble distribuert 12. oktober. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS