Lisa Mari Evensen i Temptech med vinskapet E-cellar 185 fra La Sommelière. Pris: 69.000,- Foto: Stian Sønsteng

APP-KONTROLL PÅ VINSKAPET

– Med E-cellar 185 fra La Sommelière har du full kontroll på vinen du har lagret via en app, sier Lisa Mari Evensen i Temptech.

Publisert

Hun er distriktssjef for Vestlandet og Trøndelag, og vi møter henne på Elkjøps opplæringsmesse Campus Home. Etter at selskapet ved årsskiftet ble kjøpt opp av franske Frio Group, har de begynt å selge vinskap fra deres andre varemerker, som La Sommelière.

– Dette vinskapet har 14 smart-tilkoplede hyller med plass til 168 flasker, som via en app gir deg full kontroll på hva du har lagret. Vi har kommet med en app som heter Vinotag, som du kan bruke på alle våre skap. Når du har lastet ned appen, og registrer hvilket skap du har, så kommer det automatisk frem antall hyller i skapet, sier Evensen.

168 kilo

På denne måten holder temperaturen i skapet seg stabil

Innholdet i skapet registreres ved å ta bilde av etiketten på vinflasken.

– Siden appen er koplet opp til Vivino får du automatisk opp informasjon om flasken. Det som er spesielt med E-cellar, er at du ved å trykke den flasken du ønsker i appen, så vil en lampe i skapet angi hvor den ligger. På denne måten holder temperaturen i skapet seg stabil, siden du ikke behøver å holde døren åpen for lenge mens du leter etter vinen, sier Evensen.

Hvis man legger inn eller tar ut én av de 168 flaskene, får man beskjed om det i appen. I tillegg er det plass til 17 flasker i bunnen av skapet.

– Det er vanskelig å holde kontroll på så mange flasker, så på denne måten får du oversikt over hva du har lagret. Hvis du skal ha fisk til middag en dag, og finner en vin i appen som passer perfekt, finner du den med én gang, sier Evensen.

E-cellar er 220 centimeter høyt, og veier 168 kilo. Prisen er 69.000 kroner.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2022, som ble distribuert 21. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS