Canon LX, LV og PR100 og PR1000

Pressemelding fra Canon 1. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer fem nye projektorer

Canon Europa, verdensledende leverandør innen bildeløsninger, lanserer i dag fem nye projektorer i LV-serien. De nye modellene kan skilte med bedre tilkoblingsmuligheter, høyere lysstyrke og fleksible installasjonsmuligheter og er spesialutviklet for å imøtekomme ulike behov hos kunder og integratorer, og da særlig i bedrifts- og undervisningsmiljøer.

Canon lanserer også to nye profesjonelle presentasjonsenheter – PR100 og PR1000 med klasseledende design og funksjonalitet som dekker alle presentasjonsbehov.

Canons mest lyssterke projektor med to lamper

LX-MU700 er Canons mest lyssterke WUXGA-installasjonsprojektor hittil med 7 500 lumen når begge lampene er i bruk, og en utmerket løsning i miljøer med store auditorier der det gjerne er mye omgivelseslys. Videre sørger løsningen med to lamper for at projektoren fremdeles kan brukes selv om en av pærene går, noe som gir enda større pålitelighet.

LX-MU700 har også støtte for syv utskiftbare objektiver – med alt fra kort til ultralang projeksjonsavstand. Dermed kan integratorer velge det objektivet som passer best til projeksjonsavstanden og lokalet, og sikre enestående nøyaktighet og fleksible installasjonsmuligheter. Modellen har to hjul med seks farger som er optimalisert for lysstyrke og farger, noe som gjør den velegnet til installasjoner som krever visning av videoinnhold eller datagrafikk. På LX-MU700 har du også mulighet til å lagre ti sett med innstillinger for fokus, zoom og objektivinnstilling for enda større brukervennlighet.

Bedre tilkoblingsmuligheter

De nyeste LX-modellene støtter HDBaseT, en ny standard for overføring av HD-media, lyd og kontrollsignaler over lange distanser via en nettverkskabel. Kabelen kan ha en lengde på opptil 100 meter, noe som gir mye større fleksibilitet når det kommer til systemkonfigurasjon og informasjonsdeling.

To av de nye modellene – LV-WX310ST og LV-X310ST – har også MHL-funksjonalitet som gjør det mulig å projiserer bilder fra kompatible nettbrett og smarttelefoner via HDMI-porten. Dette åpner for mer engasjerende presentasjonsmuligheter – det være seg i klasserommet eller møterommet.

– Projektorene vi lanserer i dag, er et bevis på Canons ønske om å imøtekomme de ulike behovene hos våre sluttbrukere og integratorer. De nyeste modellene er et svar på en økende markedsetterspørsel etter installasjoner med høy lysstyrke og bedre tilkoblingsmuligheter. Dette er et resultat av at kundene bruker projektorer på nye måter, for eksempel til opplæring av medisinsk personell på sykehus eller til å vise 3D-innhold. Med disse nye innovasjonene får også systemintegratorer større fleksibilitet når de skal konfigurere systemet, sier Trond Sliper, Produktspesialist hos Canon Norge.

Klasseledende profesjonelle presentasjonsenheter

PR100-RC er Canons toppmodell innen profesjonelle presentasjonsenheter som takler alle presentasjonsbehov takket være en lyssterk LCD-skjerm og kraftig laser. Den lange rekkevidden betyr at den som holder presentasjonen, kan stå hele 15 meter fra PC, noe som gir stor bevegelsesfrihet.

Enheten har en smart tidtakerfunksjon som lar presentatøren følge med på tiden, og angir en nedtellingsfunksjon som varsler i form av en serie vibrasjoner. Presentatøren kan velge blant flere tidtakerinnstillinger, for eksempel halvveis eller når det er fem eller ett minutt igjen, noe som signaliseres med henholdsvis en, to eller tre vibrasjoner.

PR 100-RC støtter også en rekke forskjellige presentasjonsprogrammer, inkludert PowerPoint, Adobe Reader, Keynote og Preview. Installasjonen er rask og enkel – du setter ganske enkelt USB-kontakten i PC-en og så kobles det sømløst til iOS- og Windows1-enheter. Med Smart Presentation-funksjonen kan du med et tastetrykk bytte til svart skjerm for å rette tilhørernes fokus mot den som holder presentasjonen.

PR 100-RC kan også skilte med ergonomisk design med en kurvet form som ligger godt i hånden, taster som er enkle å betjene, og en USB-kontakt som er enkel å oppbevare.

Canon lanserer også startmodellen – PR1000-R – som byr på noen av de samme funksjonene, inkludert enkelt oppsett, kompatibilitet med iOS- og Windows-enheter, 10 meter trådløs rekkevidde og rimelig prislapp.

Mer informasjon om de nye tilskuddene i LV-serien

LX-MU500 – WUXGA-oppløsning og lyssterk projeksjon i bredskjermformat med kontrastgrad på 2500:1. Modellen er et utmerket valg til både bedrifts- og undervisningsmiljøer.

LX-MW500 – Projiserer lyssterke, skarpe WXGA-bilder med kontrastgrad på 3750:1. Modellen er portabel og fleksibel og passer til møterom og klasseromsbruk.

LV-WX310ST – Gir lyse, skarpe WXGA-bilder i bredformat med kort projeksjonsavstand og er velegnet til både bedrifter og undervisningsinstitusjoner.

LV-X310ST – Har XGA-oppløsning og lyssterk projeksjon fra kort avstand og passer i både bedrifts- og undervisningsmiljøer.

Tre års garanti

Alle de nye modellene er dekket av Canons tre års lampegaranti som eliminerer kostnader med utskifting av lamper i tre år fra kjøpsdatoen. I tillegg er de nye LX-modellene dekket av en tre års garanti med utlånstjeneste der kundene får låne en projektor mens deres egen er på service. Dette reduserer driftskostnadene for projektorene betraktelig.

Alle de nye projektormodellene kommer for salg i januar 2016.

De nye profesjonelle presentasjonsenhetene er tilgjengelige fra midten av mars 2016.

Powered by Labrador CMS