Canon LV-WX300UST og LV-WX300SUTi

Pressemelding fra Canon 2. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon lanserer to nye multimediaprosjektorer for kort avstand

Canon Europa, verdensledende innen bildeløsninger, lanserer i dag to nye bærbare LV-prosjektorer – LV-WX300UST og LV-WX300USTi. De nye prosjektorene er utformet for å møte det økende globale behovet for bærbare prosjektorer for kort avstand – spesielt innen bedrifts- og utdanningsmarkedet – for å hjelpe med å forbedre læring og kommunikasjon.

LV-WX300USTi er en fullspekket, interaktiv modell med integrert kamera som tillater opptil fire infrarøde penner i bruk samtidig med enheten. Kameraet muliggjør også interaksjon og kontroll av fremvist informasjon gjennom berøring, og LV-WX300USTi leveres med tegneprogramvare for at kundene skal få mest mulig ut av funksjonene for kreativ interaksjon. Canon har også gjort prosjektoren LV-WX300UST tilgjengelig - uten interaktive funksjoner.

LV-WX300UST og LV-WX300USTi er ideelle løsninger for fremvisning i små rom med begrenset plass, ettersom de er i stand til å fremvise et 80 til100 tommer krystallklart bilde kun 28 cm fra skjermen. Når LV-WX300UST og LV-WX300USTi er montert på veggen eller i taket, bidrar funksjonene for kort avstand til å redusere sjansen for at foredragsholderen blir påvirket av gjenskinn fra prosjektoren, og minimerer sjansen for skygger på skjermen under presentasjon.

Med en vekt på kun 5 kg, er de to nye modellene enkle å ta med seg, samtidig som de tilbyr et spekter av avanserte funksjoner og høy bildekvalitet. Begge modeller har WXGA (1280 x 800 oppløsning), to HDMI-innganger for tilkobling av flere enheter, og produserer 3000 lumen for ekstra lyse og klare bilder. De nye prosjektorene tilbyr også imponerende effektivitet, med levetid på lampen på opptil 8 000 timer ved bruk i eco-modus.

–Mange kunder, spesielt innen utdanningssektoren, er på jakt etter interaktive opplevelser som vil forbedre læring og formidling av informasjon. Med LV-WX300UST og LV-WX300USTi kan vi møte disse behovene med den høye bildekvaliteten en kan forvente fra Canon, sier Trond Sliper, Produktspesialist i Canon Norge.

LV-WX300UST er tilgjengelig fra mars, og LV-WX300SUTi vil være tilgjengelig fra mai 2015.

Powered by Labrador CMS