Casio Exilim EX-ZR200

Pressemelding fra Casio 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Casio lanserer EXILIM med avanserte autofunksjoner og hurtigutløser Den helt nye Premium AUTO PRO gir vakre bilder hver gang; og fotograferer med intervall på kun 0,27 sekunder.

Casio Scandinavia, og Casio Computer Co., Ltd., lanserer i dag det nye kompaktkameraet EXILIM® EX-ZR200. Kameraet kan skilte med Casios nye hurtigutløser, som gjør det enklere enn noen gang å fange motivet.

Casio er en pioner i markedet for digitale kameraer, og det nye EX-ZR200 løfter nivået på kompakte digitalkameraer. Som det nye flaggskipet i EXILIM serien, benytter EX-ZR200 Casios egen High-Speed teknologi for å oppnå nye høyder i kameraets ytelse.

Kamera har en oppstartstid på kun 0,98 sekunder*1, høyhastighets autofokus på 0,13 sekunder*2, og trenger så lite som 0,27 sekunder mellom bilder.*3 EX-ZR200 lar brukere oppleve gleden ved å ta bilder med hurtigutløser, selv ved bruk av opptaksprogrammer som trenger kompleks bildebehandling, slik som HDR, HDR-ART og Premium AUTO PRO. *1-3. Verdier målt av Casio

EX-ZR200 gir også høykvalitets autofotografering med Premium AUTO PRO, som sørger for flotte bilder. Med Premium AUTO PRO legger kameraet automatisk sammen bilder som er tatt med høyhastighets seriefotografering under utfordrende situasjoner som motlys, nattscener og kraftig zoom og forbedrer dramatisk den endelige bildekvaliteten.

Kameraet kommer også med Casios HDR-ART funksjon, som skaper imponerende kunstneriske bilder med ett enkelt trykk på utløseren. Funksjonen Uskarp Bakgrunn prosesserer bildene for å lage en myk bakgrunn som fremhever motivet, og de manuelle innstillingene gir brukeren full kontroll. Som forventet leverer toppmodellen til EXILIM, EX-ZR200, avansert brukervennlighet og høyner funksjonsstandarden for digitale kompaktkameraer.   EX-ZR200 har en 24mm vidvinkel og 12,5x optisk zoom. Linsen har en makro helt ned til kun 1 cm, og Multi Frame SR-teknologi som opprettholder bildekvaliteten opp til 25x zoom. Casios nye Wide Shot funksjon gjør det mulig å fotografere med vidvinkel tilsvarende 14 mm. (Omregnet til 35mm film) Disse funksjonene gjør at kameraet har mulighet til å fotografere et bredt spekter av scener.

Hovedtrekkene i EX-ZR200

EXILIM ENGINE HS med høyhastighetsfotografering og rask bildeprosessering EX-ZR200 er utstyrt med prosessoren EXILIM ENGINE HS for høyhastighetsfotografering og rask bildeprosessering. I tillegg til en Multi-CPU, en dobbel bildebehandlingskrets, er kameraet utstyrt med en rekonfigurerbar prosessor som med Casios nyeste teknologier utnytter funksjonene til fulle og gir rask bildebehandling. Prosessoren i EX-ZR200 er rask fra det øyeblikket du skrur kameraet på, med oppstartstid på 0,98 sekunder,*1 høyhastighets autofokus på 0,13 sekunder*2 og så lite som 0,27 sekunder mellom bildene*3. Det gjør at EX-ZR200 gir uanstrengt fotografering fra oppstart til ferdig bilde. EXILIM ENGINE HS gir også avanserte funksjoner som HDR-ART, kunstneriske bilder, og gjør det mulig å fotografere samtidig som en filmer. *1-3. Verdier målt av Casio

Premium AUTO PRO gir vakre bilder ved ett enkelt trykk på utløseren

Premium AUTO PRO omfatter alle funksjonene til Premium Auto, en modus som automatisk analyserer motivet og velger den beste innstillingen og bildebehandling i forhold til motivet, og gjør dette nå enda bedre. Premium AUTO PRO kan automatisk kombinere bilder fra høyhastighets seriefotografering for å lage flotte bilder. På denne måten kan brukerne enkelt ta sofistikerte bilder ved ett enkelt trykk på utløseren. Med Premium Auto Pro vil kameraet automatisk aktivere avanserte funksjoner som HDR for motiver med høy kontrast, High-Speed Nattfoto for mørke nattmotiv og High-Speed Anti Shake for bruk av kraftig zoom.

HDR teknologien gir realistiske fotografier

Med Casios HDR teknologi vil hvert trykk på utløseren faktisk ta flere bilder med forskjellige eksponeringer som blir satt sammen til ett enkelt flott bilde med utvidet dynamisk område. På denne måten blir både lyse og mørke områder i motivet eksponert riktig, og en reduserer områder som er utbrent eller helt mørke, og gjenskaper motivet akkurat som sett med det nakne øye. HDR teknologien reduserer også uskarphet forårsaket av motivets bevegelse under fotograferingen, slik at en får vakre skarpe bilder.

HDR-ART skaper kunstneriske bilder

EX-ZR200 er utstyrt med Casios HDR-ART funksjon som lar alle lage virkelige kunstneriske fotografier ved ett enkelt trykk på utløseren, ulikt noe som tidligere har vert mulig med konvensjonelle kameraer. Funksjonen fungerer ved å kombinere seriebilder som er tatt med ulik eksponering og utføre svært presis bildeanalyse som igjen endrer nivået av kontrast og fargemetning i forskjellig deler av bildet. Brukere kan velge mellom tre forskjellige nivåer for best å tilpasse resultatet til sitt kunstneriske valg. Det helt nye er at HDR-ART nå kan brukes på film, (kun ett nivå av effekten er tilgjengelig) noe som gir brukere sjansen til å filme dramatiske filmer fra hverdagen.

Uskarp Bakgrunn er en ny funksjon som lar fotografen ta imponerende bilder som med et speilreflekskamera. Casio har brukt sin høyhastighets seriefotografering teknologi for å lage en original teknikk som behandler bakgrunnen i motivet og gir den en uskarp effekt og dermed fremhever hovedmotivet, på samme måte som stor blenderåpning i speilreflekskameraene.

Med Wide Shot funksjonen får man med alt

EX-ZR200 kombinerer høyhastighets seriebilder som er tatt mens en beveger kameraet i et spesielt mønster for å gi en ekstrem vidvinkel. Brukere kan velge mellom vidvinkel opptaksprogram på 14mm og 18mm.

Casios Multi Frame SR Zoom opprettholder bildekvaliteten til en maksimal zoom på 25x Linsen med vidvinkel på 24mm og 12,5x optisk zoom gir bra bildebildekvalitet opp til 25x (tilsvarer 600mm) takket være Casio's Multi Frame SR Zoom, som kombinerer en rekke høyhastighets stillbilder for å opprettholde oppløsningen som trengs for gi god bildekvalitet.   Brukere kan oppleve gleden med å filme i Full-HD oppløsning

EX-ZR200 gir vakre høyoppløselige Full-HD filmer med stereo lyd. Selv når en filmer kan brukerne ta 16 megapikslers stillbilder, også som høyhastighetsserie, bruke zoomen og ha kontinuerlig autofokus.

Programhjulet gir rask adgang til opptaksprogrammer

Programhjulet gir brukerne muligheten til raskt å velge mellom 10 forskjellige opptaksprogrammer, som Best Shot, Premium AUTO PRO, Multi Frame SR Zoom og HDR.

Casio Exilim EX-ZR200, tilgjengelig i februar, veil. pris 2499kr

Powered by Labrador CMS