Olympus VG-160 og VG-150

Pressemelding fra Olypus 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Olympus VG-160 og VG-150 allemannskameraer med smart bildeteknologi til virkelig budsjettpris

Olympus nye VG-serie byr på det meste du forventer deg av gode kompaktkameraer, men til en pris du ikke trodde var mulig! VG-serien har vidvinkelzoom, i-Auto, magiske kunstfiltre, skyggejusteringsautomatikk og annen smart bildeteknologi i slanke kamerahus.

Olympus VG-160 og VG-150 er perfekte innstegskameraer. For alle skal ha råd til et godt kamera for å kunne fange minneverdige øyeblikk på bilde eller HD-film. Her rommes en god optikk med kreative filtre og autofunksjoner som gjør fotograferingen enklere enn noensinne. Og vil du filme i ekte HD-kvalitet (VG-160) finnes det en rød filmknapp som starter innspillingen direkte. VG-160 finnes i fargene sølv, svart, rødt og oransje. Det er på markedet i begynnelsen av februar 2012 i prisnivået 1100 kroner. VG-150 kommer i mars og finnes i fargene sølv og svart, i prisnivået 800 kroner.

Høy kvalitet til lav pris Zoomoptikken er imponerende i denne prisklassen. VG-160 har 5x optisk vidvinkelzoom tilsvarende 26–130 mm*. Til tross for zoomomfanget er kamerahuset meget kompakt, det er virkelig superslankt og passer bekvemt i hvilken som helst lomme. VG-150 er utstyrt med 4x optisk vidvinkelzoom (27–108 mm*).

Begge modellene er også utstyrt med smart bildeteknologi. Med hjelp av den store, kontrastrike skjermen (2,7 tommer på VG-150 og 3 tommer på VG-160) er det lett å velge ulike funksjoner, og direkte se og dele bilder og film.

Bekvem og meget lettanvendelig Automatiske funksjoner som kameraene er utstyrt med er for eksempel intelligent programautomatikk i-Auto, AF Tracking som følger motivet når det beveger seg og sørger for at det er både veleksponert og skarpt, pluss flere motivprogram.

Dessuten har kameraene de samme kreative kunstfiltrene som Olympus' toppmodeller. Filtre som lar deg skape spennende og morsomme bildeeffekter direkte i kameraet. Du kan også bruke flere av dem om du vil filme. Den innebygde videofunksjonen spiller inn i HD 720p (VG-150 filmer i VGA-kvalitet) og aktiveres direkte med en praktisk filmknapp på kameraet. Du behøver aldri lete i menyer, men kan raskt og enkelt fange øyeblikket på bilde og film – helt uten problemer og til en uslåelig pris!

Hurtigfakta om Olympus VG-160 og VG-150:

Bildekvalitet

    5x optisk vidvinkelzoom (26–130 mm*), VG-150 har 4x optisk vidvinkelzoom (27–108 mm*)     Film i HD-kvalitet i 720p med lyd (VG-150 filmer i VGA-kvalitet)     Bildesensor med 14 megapiksler (VGA-150 har 12 megapiksler)     Digital bildestabilisering

Brukervennlig

    3-tommers skjerm med 230 000 bildepunkter (VGA-150 har 2,7-tommers LCD)     Ansiktsgjenkjenning og skyggejustering     Intelligent Auto Mode (i-Auto) tilpasser automatisk kamerainnstillinger etter motivet og AF Tracking følger med når motivet beveger seg og justerer kontinuerlig fokus og eksponering.     Sceneautomatikk (Scene Mode), velg passende motivprogram (f.eks. landskap, natt, portrett osv.) og kameraet passer kamerainnstillingene.

Kreativitet og fleksibilitet

     Magiske filtre for å skape spennende, kreative effekter: Punk, Pop Art, Hullkamera, Skisse, Fish Eye, Soft Fokus og Sparkle

Øvrig

    Superslank design     Programvaren [ib] som sorterer, organiserer og viser bilder basert på personer, steder eller hendelser.         ISO 80–1600 (VG-150 100–1600)         Kompatibel med SDHC-minnekort**         Innebygd blits         Lad batteriet via USB-kabelen

* Tilsvarende 35 mm-format. ** SD er et varemerke tilhørende SD Card Association. UHS Speed Class støttes ikke.

Komplett spesifikasjon finnes på www.olympus.no 

Powered by Labrador CMS