Sony Networks Music Unlimited

Pressemelding fra Sony 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SONY ENTERTAINMENT NETWORKS MUSIC UNLIMITED ER LANSERT I NORGE

Nettskybasert digital musikktjeneste er nå tilgjengelig i Norden

I dag annonserer Sony Entertainment Network at den nettskybaserte digitale musikktjenesten Music Unlimited er lansert i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Music Unlimited, som ble lansert for første gang i desember 2010, består av en stadig voksende samling av 12 millioner sanger[1] fra alt fra store plateselskaper til lokale artister over hele verden.

- I løpet av ett år har Music Unlimited blitt lansert i 13 land, og brukerne oppfatter tjenesten som praktisk og enkel å bruke, ettersom den lar dem høre på musikken deres hvor som helst og når som helst. I løpet av det kommende året skal vi bygge videre på dette og lansere tjenesten for nye enheter og brukere over hele verden, sier Tim Schaaff, som er administrerende direktør i Sony Entertainment Network.

Du kan spille av musikk fra Music Unlimited på en rekke enheter, deriblant 2010-, 2011- og fremtidige modeller av Sony BRAVIA-TV-er, Blu-ray-spillere, Blu-ray-hjemmekinosystemer, PlayStation 3, PSP (PlayStation Portable), PC-er (som VAIO), Sony Walkman, Android-nettbrett (som Sony Tablet), Android-baserte mobiltelefoner (som Sony Ericsson Xperia). Når du tegner et abonnement på Sonys Music Unlimited-tjeneste får du en egen konto som gir deg tilgang til nesten uendelig store mengder av musikk som kan spilles av på alle kompatible enheter.

Funksjoner Music Unlimited har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne musikk. Music Unlimited Premium-abonnementet lar deg lytte til alle sanger i sin helhet når som helst, sette sammen egne spillelister og få tilgang til Topp 100-kanaler som jevnlig oppdateres med de siste slagerne. Music Unlimited Premium har en pris på 89 kroner i måneden.

Basis-abonnementet fungerer som en reklamefri radiostasjon hvor du kan lytte til dusinvis av egendefinerte kanaler som er kategorisert etter sjanger, tidsperiode og stemning ved hjelp av SensMe[2], uten at du må laste ned eller administrere musikkfiler. Music Unlimited Basis koster 49 kroner i måneden.

”My Channels” er én av de nyeste funksjonene i begge abonnementstypene, og er tilgjengelig i Music Unlimited-programmene for PS3 og PC. Denne funksjonen gjør det mulig å sette opp egne radiostasjoner på basis av favorittartistene dine – det er bare å skrive inn navnet på en artist, så fylles en ny stasjon med sanger fra denne artisten og lignende artister.

Music Unlimited tilpasser seg dine musikkpreferanser ved å analysere den eksisterende musikksamlingen din, lyttevanene dine og hvilke sanger du markerer at du ”liker” og ”ikke liker”, og bruker så dette til å kontinuerlig skreddersy musikkanaler til å alltid inneholde sanger som du liker. Og jo mer du lytter, jo mer unike og spesialtilpassede blir musikkanalene.

Du finner mer informasjon om tjenesten på www.sonyentertainmentnetwork.com/no/music-unlimited. Her kan du også få tilgang til en 30-dagers gratis prøveversjon. Vilkår og betingelser tilkommer – les mer ved å følge linken.

Mer informasjon om Sony Entertainment Network kan du finne ved å besøke www.sonyentertainmentnetwork.com, www.facebook.com/sonyentertainment eller www.twitter.com/sonyentnet.

Powered by Labrador CMS