HP Envy x2712

Pressemelding fra Hewlett-Packard 10. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Hewlett-Packard lanserer verdens første skjerm med integrert Beats Audio

Den første frittstående skjermen med Beats Audio

HP Envy x2712, er en 27-tommer IPS skjerm med Beats Audio med høy prestasjonsevne. Den er utviklet for å integreres med Beats by Dr. Dre ™, hvilket gir en unik audiovisuell opplevelse. De innebygde høyttalerne er vinklet oppover for å gi et bra mellomregister og høye frekvenser, men fortsatt opprettholde fyldig bass. Den høye lydkvaliteten til HP ENVY 27-tommer skjermen gjør at brukeren kan høre på musikken slik artisten har tenkt seg den skal låte.

Det 27-tommer store IPS-panelet har glass fra kant til kant, et supertynt design (13,95 mm tynn øverst) og en smal aluminiumsbase, som frigjør og gir bedre plass på skrivebordet.

IPS (In-Plane Switching)-teknologien gir en meget bra visningsvinkel (178 grader horisontalt og vertikalt) hvor kontraster og skarphet vises bedre enn med konvensjonelle TN (Twisted Nematic) paneler. Skjermen er tilgjengelig i februar.

Powered by Labrador CMS