Samsung 7-serie

Pressemelding fra Samsung 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

7-serien med ny vri:

Nytt design og nye opplevelser på de bærbare PC-ene

Chronos og Ultra Modellene i Samsungs nye 7-serie er designet for å gi deg høy ytelse, god mobilitet og muligheten til å koble deg opp rask og enkelt. Den første Ultra-modellen i 7-serien har nøyaktig det som forventes av en Samsung-PC: god mobilitet og høyt prestasjonsnivå i en elegant innpakning. I tillegg til et chassis i aluminium og et tynt og lett design er Ultra utrustet for å være den ultimate multimediamaskinen. To kraftige høyttalere og skjerm med full HD gir høy kvalitet på både lyd og bilde. Ultra passer derfor like godt til både jobb og underholdning.

7-seriens nye Chronos er tynnere og lettere enn sin forgjenger, men leverer desto mer. Den har en kraftig Intel® Core™ i7-prosessor, så dersom du jobber med lyd, bilde eller annet innhold er Chronos det perfekte verktøy. Med oppstartstid fra dvale på under to sekunder får du raskt tilgang på innholdet i PC-en. Du kan jobbe opp til elleve timer på én ladning. Det er mulig å få Chronos med touchskjerm.

Modellene lanseres i februar. Chronos har anbefalt utsalgspris fra 12 500 NOK

Powered by Labrador CMS