Samsung WB250F

Pressemelding fra Samsung 7. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Smart Camera 2.0

WB250F er neste generasjon

Det er bare ett år siden Samsung introduserte Smart Camera. NÅ er neste generasjon på vei med langzoomkameraet WB250F, det nye flaggskipet i WB-serien. WB250F har enestående optisk ytelse. Kameraet er utrustet med 18x optisk zoom med tilsvarende 24 mm vidvinkel og en 14,2 megapiksler BSI CMOS-sensor.

Høykvalitetsbildene du tar deles enkelt og raskt med andre via WiFi. For fotografen som vil gjøre mest mulig ut av fotograferingen finnes det også en manuell modus som gir fullstendig kontroll over kameraets innstillinger, som du enkelt endrer med fingrene via LCD-skjermen for å få det akkurat slik du vil ha det. Med funksjonen Best Face viser alle seg fra sin beste side. Den tar flere bilder raskt etter hverandre, og velger så ut de beste ansiktsuttrykkene for å sette sammen et gruppefoto der alle ser best ut.

WB250F har et elegant og klassisk design, og kommer i fargene hvit, svart, sølv og rød. I butikk i februar med anbefalt utsalgspris 2 300 kroner.

Powered by Labrador CMS