ZTE Grand S

Pressemelding fra ZTE 11. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE introduserer verdens tynneste mobil med full-HD-skjerm, ZTE Grand S

Vinner av iF International Design Award under CES 2013

: ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, annonserte på CES 2013 (the International Consumer Electronic Show) verdensdebuten til ZTE Grand S – 5.0 FHD LTE. Som selve flaggskipet i Grand-serien, er Grand S ZTEs første full-HD-smarttelefon og verdens tynneste innen 5 tommer FHD quad-core-smarttelefoner, gjort mulig av en Qualcomm Snapdragon S4 Pro-prosessor. Den ultratynne ZTE Grand S med høydefinisjons-skjerm tilbyr konsumentene det siste innen stil, kvalitet og funksjonalitet.

Fra å ha et brukergrensesnitt som er optimalt for internettsurfing og som muliggjør visning av nettsider i full størrelse, til å ha et lynraskt 4G LTE-nettverk som gir en multimedial opplevelse i verdensklasse, tilbyr ZTE Grand S funksjoner som vil imponere selv den mest kresne smarttelefon-brukeren. 4G LTE-nettverket muliggjør lynrask nedlastning og etablerer mobilen som en utmerket spill- og filmvisningsportal. ZTE Grand S tilbyr også fotografering spekket med avanserte funksjoner for mer levende bilder og videoanrops-effekter. Med ansiktsgjenkjennelse, anti-shake og panorama-kamera, representerer ZTE Grand S et høykvalitetsalternativ for dagens smarttelefon-brukere.

- ZTE Grand S gir våre kunder det siste innen teknologi, funksjonalitet og stil. Vi skjønner at dagens brukere etterlyser avanserte funksjoner og utsøkte multimediale alternativer i sine mobile enheter. ZTE Grand S kan med sikkerhet adressere disse kravene, sier Ronen Hansen, salgssjef for mobile terminaler i ZTE Norge.

- Det er passende at vi kan annonsere verdensdebuten til ZTE Grand S på CES 2013, verdens største innovative arrangement, fortsetter han.

ZTE Grand S vinner av iF International Design Award

Under CES 2013 ble ZTE Grand S hedret med den gjeve design-prisen «the iF International Design Award». ZTE Grand S representerer et gjennombrudd i det tradisjonelle design-konseptet, og ble foretrukket av 49 internasjonale topp-designere blant 4325 produkter fra 51 land. Den respekterte design-prisen beviser at ZTE har oppnådd en fremstående internasjonal status.

ZTE Grand S har blitt beskrevet som ren og enkel med sitt porselenshvite og superslanke design og verdens tynneste 5-tommer skjerm. Mobilens utforming representerer ZTEs siste innslag i en ny æra av smarttelefon-design, og er et design som også vil kunne gjenkjennes på ZTEs fremtidige produkter.

Pris og tilgjengelighet:

ZTE Norge informerer om at det ennå ikke er bestemt om og eventuelt når ZTE Grand S vil bli lansert i Norge.

Nøkkel-fuksjoner til ZTE Grand S inkluderer:

Powered by Labrador CMS