Nikon Coolpix L-serie

Pressemelding fra Nikon 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer fire nye kameraer i COOLPIX-familien.

Blant annet COOLPIX L830 som er et kompaktkamera med hele 34 ganger optisk zoom og med opptil 68 ganger Dynamic Fine Zoom*.

I tillegg lanseres 16-megapikselkameraet COOLPIX L29 med enkel betjening og et NIKKOR-objektiv med vidvinkel og fem ganger zoom, 20-megapikselkameraet COOLPIX L30 med et NIKKOR-objektiv med fem ganger zoom og 26 ganger zoomobjektiv, samt 20-megapikselskameraet COOLPIX L330. Alle de nye kameraene er kompatible med vanlige AA-batterier.

L830 – Nærmere enn noensinne

COOLPIX L830 med sine 16 megapiksler har en klassisk utforming, og er utviklet for de som er ute etter et brukervennlig kamera med høy presisjon og ytelse.

Kameraet har et kraftig objektiv med 34 ganger optisk zoom og 68 ganger Dynamic Fine Zoom. Dette lar deg zoome inn dobbelt så langt som teleobjektivet samtidig som full bildeoppløsning bevares. Det har enkel automodus som optimaliserer kamerainnstillingene for brukeren, en zoomspak på siden og videoopptak er tilgjengelig med et enkelt knappetrykk. Hybrid VR (bildestabilisator) motvirker kamerabevegelser for et mer profesjonelt resultat.

L830 har en 3 tommers stor vippbar skjerm som lar deg ta bilder fra spennende vinkler. En baksidebelyst CMOS-bildebrikke sørger for klare detaljer i bildene. Kameraet kan i tillegg spille inn film i full HD-kvalitet med optisk zoom og stereolyd.

Jon Aasen, produktspesialiset i Nikon Norge, sier at det er enkelt å ta gode og kreative bilder med COOLPIX L830.

– Med 34 ganger optisk zoom og 68 ganger Dynamic Fine Zoom kommer du svært nærme motivet. Den vippbar skjermen lar deg ta unike og presise bilder, sier han.

L29 – enkelt og brukervennlig

COOLPIX L29 har en CCD-bildebrikke på 16 megapiksler kombinert med et NIKKOR-objektiv med vidvinkel og fem ganger zoom. Jon Aasen sier at kameraet har en 2,7 tommers antirefleks LCD-skjerm.

– Kameraet ligger godt i hånden og er svært brukervennlig. Med sine morsomme filtereffekter, reduksjon av bevegelsesuskarphet, et smart portrettsystem og hele 17 motivprogram er dette et kamera for alle som ønsker et brukervennlig og enkelt kamera, sier han.

L30 – et godt alternativ for amatøren

Takket være en CCD-bildebrikke på 20 megapiksler og et NIKKOR-objektiv med vidvinkel og fem ganger zoom får du krystallklare bilder. Funksjonen Enkel automodus gjør det enkelt å filme. Jon Aasen sier at COOLPIX L30 er et godt alternativ for nybegynnere som ønsker et enkelt og morsomt kamera for å ta bilder så vel som å ta opp film.

– Med 17 motivprogrammer, reduksjon av bevegelsesuskarphet og et smart portrettsystem er det viktigste tatt hånd om. En 3 tommers LCD-skjerm lar deg spille av filmer og se bilder i sterkt sollys. En egen filmopptaksknapp lar deg raskt ta opp film i full HD-kvalitet, sier han.

L330 – allrounderen

COOLPIX L330 er enkelt å betjene og har et NIKKOR-objektiv med 26 ganger optisk zoom. Takket være en bildebrikke med høy oppløsning som gjengir de minste detaljer svært godt kan du forstørre bildene til plakatstørrelser. Jon Aasen sier at kameraet har optisk bildestabilisator (VR) for bedre skarphet.

– Kameraets høye ISO lar deg ta gode og klare bilder i svakt lys. Funksjonen BSS (valg av beste bilde) velger automatisk det skarpeste bildet blant inntil ti bilder som er tatt etter hverandre. L330 er et hendig kamera som passer de fleste anledninger, sier han.

Priser

COOLPIX L830er tilgjengelig i fargene svart, rødt og plomme til en veiledende pris på 2 190,-COOLPIX L29er tilgjengelig i fargene sølv, svart, rød og lilla med linjemønster til en

veiledende pris på 690-,

COOLPIX L30er tilgjengelig i fargene sølv, svart og rødt til en veiledende pris på 890,- ogCOOLPIX L330er tilgjengelig i svart til en veiledende pris på 1 790,-

*Dynamic Fine Zoom kan zoome inn 2 ganger lengre enn maksimal optisk zoom uten at å gå på bekostning av maksimal bildeoppløsning.

Powered by Labrador CMS