Nikon Coolpix S3600, S6700 og S2800

Pressemelding fra Nikon 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer tre nye kompaktkameraer i COOLPIX-serien

Ta enda bedre bilder med pene COOLPIX S3600, zoomkameraet COOLPIX S6700 og brukervennlige COOLPIX S2800

I dag lanserer Nikon tre nye kompaktkameraer i COOLPIX-serien. COOLPIX S3600 med åtte ganger optisk zoom og 20 megapiksler, COOLPIX S6700 med 20 megapiksler og 10 ganger optisk zoom og COOLPIX S2800 med 20 megapiksler og fem ganger optisk zoom.

COOLPIX S3600 er et stilig og kompakt kamera som er skreddersydd for alle som ønsker et diskret kamera. Med åtte ganger optisk zoom (25-200 mm) og opptil 16 ganger Dynamic Fine Zoom* kan du ta detaljrike bilder av motiver langt unna. Kameraet har en omfattende retusjeringsmeny der du kan legge til morsomme effekter eller bruke en funksjon for skjønnhetsretusjering for flotte portretter. Automatisk motivvalg optimaliserer innstillingene slik at du kan konsentrere deg om å komponere bildene. En bildestabilisator reduserer effekten av kamerabevegelser for ekstra skarpe bilder.

Kameraet har en bildebrikke på 20 megapiksler som gjør at du kan ta bilder i plakatkvalitet. Retusjeringsmenyen består av 32 effekter som kan brukes rett etter at et bilde er tatt. S3600 har også en egen filmopptaksknapp slik at du enkelt kan ta opp film.

Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, sier kameraet har morsomme funksjoner som Smart portrett system, Smilutløser og Skjønnhetsretusjering.

– Kameraet er slankt og leveres med et pålitelig objektiv med zoom. Et kamera som kan være med på det meste uten å ta for mye plass, sier han.

S6700 – zoom inn

COOLPIX S6700 leveres med 10 ganger optisk zoom som kan utvides til 20 ganger Dynamic Fine Zoom. Dette betyr at du kan ta bilder av motiver på avstand uten problemer. Kameraet har også bildestabilisator som holder kameraet stabilt ved full zoom. S6700 har en 3 tommers LCD-skjerm som du kan komponere film i full HD-kvalitet på. Funksjonen for Skjønnhetsretusjering lar deg myke opp hudtoner eller til og med legge på sminke. Med totalt 32 hurtigeffekter, fra ekstra fargemetning til forsterkning av lyse toner og malerieffekter, kan du med enkle knappetrykk lage imponerende bilder.

Jon Aasen sier at funksjoner som målsøkende AF identifiserer automatisk motivet raskt og presist slik at du kan konsentrere deg om komposisjonen.

– Den store LCD-skjermen egner seg godt for å redigere bilder og film med de mange retusjeringsmulighetene, sier han.

S2800 – legg det i lommen

COOLPIX S2800 er mindre enn 20 millimeter tykt og leveres i hele seks ulike farger. Med sine 20 megapiksler og fem ganger optiske zoom blir det lett å ta gode og detaljerte bilder som kan forstørres opp til plakatstørrelse. Også dette kameraet har en rekke innebygde filtereffekter, inkludert 32 hurtigeffekter som for eksempel ”Bare valgt farge”.

Verdt å nevne er også Smart portrettsystemet som ”sier i fra” når motivet smiler eller blunker, samt den avanserte funksjonen Skjønnhetsretusjering som gir motivet hvitere tenner eller ”legger på sminke”. Automatisk motivvalg velger de beste innstillingene for deg, slik at du kan konsentrere deg om å ta bildet.

Kameraet kan ta opp film via et enkelt knappetrykk i HD-kvalitet (720p) som kan spilles av på den 2,7 tommers store LCD-skjermen.

Kameraet er lite, stilig og utformet for å passe perfekt i hånden og lommen. Vidvinkelobjektivet med fem ganger optisk zoom gjør det godt egnet for å ta gruppebilder så vel som portretter.

COOLPIX S3600 er tilgjengelig i blå, rød, sort, sølv, rosa og rosa med dekor til en veiledende pris på 1 290,-

COOLPIX S6700 er tilgjengelig i fargene sort og rødt til en veiledende pris på 1 490,- og COOLPIX S2800 er tilgjengelig i sølv, sort, rød, lilla og lilla med dekor til en veiledende pris på 990,-

*Dynamic Fine Zoom kan zoome inn dobbelt så langt som de kraftigste optiske teleobjektivene samtidig som maksimal bildeoppløsning opprettholdes.

Powered by Labrador CMS