Nikon Coolpix S6800 og S5300

Pressemelding fra Nikon 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nikon lanserer slanke og elegante COOLPIX S6800 og COOLPIX S5300 med WiFi

Nikon lanserer i dag to nye kompaktkameraer i COOLPIX-familien med integrert WiFi. Begge med baksidebelyst CMOS-sensor for detaljerte bilder under alle lysforhold.

Det slanke og elegante COOLPIX S6800 har 16 megapiksler, 12 ganger optisk zoom og opptil 24 ganger Dynamic Fine Zoom*. Det enda slankere COOLPIX S5300 har 16 megapiksler, 8 ganger optisk zoom og opptil 16 ganger Dynamic Fine Zoom*.

COOLPIX S6800 – for deling av spesielle øyeblikk

COOLPIX S6800 har integrert WiFi som betyr at du trådløst kan laste opp bilder til en smartenhet for enkel deling. Funksjonen lar deg i tillegg bruke en smartenhet som fjernkontroll for å styre kameraet – hvilket er perfekt for selvportretter. Med funksjonen Avansert skjønnhetsretusjering gjør du gode portretter enda bedre. Kameraet lar deg også ta opp film i full HD-kvalitet via et enkelt knappetrykk, mens nevnte baksidebelyste CMOS-sensor gjør det enkelt å ta gode bilder selv under dårlige lysforhold.

Objektivet med hele 12 ganger optisk zoom lar deg ta spennende nærbilder og gruppebilder. Når du bruker vidvinkelzoomen (25-300 mm) kan den også utvides til 24 ganger Dynamic Fine Zoom uten å gå på bekostning av kvaliteten. Kameraet lar deg ta 360 eller 180 graders panoramabilder, mens høyhastighets serieopptak sørger for at du alltid er klar for å forevige det som dukker opp i synsfeltet. Kameraet har en mikro-USB-kontakt som raskt lar deg lade batteriet.

Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, sier det elegante kameraet endrer opplevelsen med deling av kvalitetsbilder.

– Fordelen med et slankt kompaktkamera med 12 ganger optisk zoom og baksidebelyst CMOS-sensor er at du lett kan ta bilder i høy kvalitet for enkelt å dele dem på sosiale medier. Bildene blir med andre ord ikke bare et bevis på hvor du har vært, men sikrer også minner du senere vil sette pris på, sier han.

COOLPIX S5300 – stilig og slankt

COOLPIX S5300 har også integrert WiFi som gjør det enkelt å dele bilder på sosiale medier. Med 8 ganger optisk vidvinkelzoom (25-200 mm) og opptil 16 ganger Dynamic Fine Zoom, er det enkelt å ta nærbilder som vises klart og tydelig på en 3-tommers LCD-skjerm. Med 16 megapiksel CMOS-sensor maksimerer lyset hver piksel mottar, mens en hybrid bildestabilisator (VR) motvirker kamerabevegelser. Også dette kameraet har en knapp som umiddelbart lar deg spille inn film i full HD-kvalitet.

Integrert WiFi lar deg bruke smartenheter som nettbrett og smarttelefoner som fjernkontroll til kameraet, og du kan automatisk overføre bildene til en smartenhet for enkel deling. Med funksjonen Skjønnhetsretusjering kan du velge mellom hele 12 ulike effekter som gjør portrettene enda finere.

Jon Aasen sier at kameraets 32 filtereffekter gjør det svært morsomt å fotografere med.

 – Det har aldri vært så enkelt å ta gode bilder med et kompaktkamera. De sofistikerte funksjonene i dette slanke kameraet vil garantert få deg til å smile både foran og bak kameraet, sier han.

COOLPIX S6800 er tilgjengelig i fargene svart, rød, hvit og rosa til en

veiledende pris på 1 990,-

COOLPIX S5300 er tilgjengelig i fargene svart og mørkelilla til en

veiledende pris på 1 690,-

*Dynamic Fine Zoom kan zoome to ganger lenger enn utvalget med lengst teleobjektiv, samtidig som maks bildeoppløsning opprettholdes.

Powered by Labrador CMS